17-11-2017 20-11-2018

Коментари

париците и сега скимтите.Светът едва ли има нужда от футбол в момента

Да това е правилно - УЕФА има нужда от пари . Не е важно дали ще има заразени . Тези меркантилни типове освен за пари за друго на мислят . Гледам футбол цял живот но ще кажа - не света няма нужда от фудбол сега . Как ще отлагат олимпиада а рози ще говори за футбол

Според мен г-н Чеферин трябва да почака още за да види пълни стадионите.И какво от това като се завърне футбола,футбол без публика. Тази велика игра е създадена за любителите на този спорт.По-добре ще бъде ФИФА и УЕФА да подпомогнат клубовете,които са най зле финансово.

Не е време за футбол и на мен ми се иска но уви

Нека го каже това на жертвите от Бергамо, които бяха многократно повече от това което трябваше да бъде заради един мач.

Един футболист е по-ценен от 10на доктори или вирусолози. А некои го докарват по-ценни и от цели болници. Аз от такъв футбол немам нужда. И без тази "радост" ще мина.

Светът има нужда от всичко друго, но не и от футбол!

Точно така, имаме нужда от футбол и радост вкъщи. Нямаме нужда от възрастни болни, които носят само тъга.

УЕФА и ФИФА имат нужда от пари. Дреме им за играта и за зрителите. Искат реклами, договори, залагания. Тази игра е тежко и непоправимо опорочена. Истинският футбол е ИГРА, не бизнес. Играе се от ентусиасти, събрани на принципа нашият квартал, нашият град. Вид спортсменско противопоставяне по правила. Играе се пред привържениците, после се пие и яде. Днешният футбол е нечистоплътен бизнес, финансиран от корпорации, използващи телевизионните права за реклама. но най-лошото е, че е хазарт. Станал е нарицателно за корупция и злоупотреби. не случайно цялата им пасмина е клиентела на прокуратурата.