17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе само бой ги оправя не го ли разбрахте 25 години тъпунгери такива?

Към закона трябва и една малка добавка.Към футболните хулигани трябва да само да добавят и циганските такива.За шум, организиран бабаитлък на катуна и гетото, само защото нашия реве за помщ-бой,бой,бой докато мърда и после наново по системата "две на дълго по гърба и едно на преки".

Тези боклуци без извенение ме отказаха да водя внучетата си на мачове. Те не знаят как е завършил мача! Ходели били само за шоуто - какво шоу на олигофрени и друсани отрепки! Сталин излез от гроба...

Добре де - там не им липсват първите седем години!

Как в Европа се справиха с простотиите, там няма факли, няма бомбички, няма строшени седалки, пушенето и алкохола са забранени. Няма железни огради и мрежи, няма дори полиция в стадиона, а само стюарди. А у нас е като на война... без победител и без правила. Докога???

По немските стадиони се пие бира на корем, и може да си пушиш колкото искаш!!! За последно бях на мач на Борусия Дортмунд преди малко повече от година! Пред стадиона е пълно с полиция, наредили са се по 8-9 в кръг с гръб един към друг, във всяко такова кръгче има полицай с видеокамера и снимат през цялото време. Вътре на стадиона има само стюарди, хората пият бира, пеят и няма простотии. Само на регионалните мачове стават, но там полицията е повече от публиката и въоръжена като за 3. световна!

така трябва, няма само някакви нармани и пияници да ходят и да пречат на друготе хора.. ултраси ..мултраси - посерковци ..

Закон за намалиаване на депотатите и пресвоиаване на данаците които пластаме то е очевидно дупки по улиците Каде отиват моита пари

Айде поне без правописни грешки! Или от предучилищна искаш да знаеш кАде отиват твойте данАци и какво правят депОтатите?

Предлагам при проверка до стадионите и спортните зали да не се допускат лица с неплатени глоби, данъци и такси, винетка, гражданска отговорност и бащинство. Така ще се повиши събираемостта и НАП ще напълни хазната. Нищо, че няма да има публика де.

ами така и трябва, защото някой плащат, докато други само употребяват ... крайно време е в БГ всички да започнат да палащат, а не само да реват, че нещо не им е наред