Приятелят Рос Браун представи Шумахер, "когото не познаваме", в документален филм

Той бе неразбран, хората имаха грешно мнение за него, твърди бившият шеф на "Ферари"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям приятел, няма що. Да не говорим за перача на пари франсето ТоДт. При тоя скапаняк що пилоти си отидоха мърцина. Айртън Сена сигурно се обръща в гроба. И момчето, което загина ден преди него. По време на състезанието то е било вече мъртво, а те не отмениха формулата, ненаялите си. И подложиха на риск останалите пилоти заради шибаните си печалби.

Твърденията трябва да се подкрепят с факти, нали така? Причината за повредата, довела до невъзможността на автомобила да завие преди фаталния сблъсък, е спорна. В последното си състезание Сена е взел в болида си австрийския флаг с цел при евентуална победа на финала да го развее в памет на загиналия предишния ден австрийски пилот Роланд Ратценбергер. Роланд Раценбергер (на немски: Roland Ratzenberger) е австрийски пилот от Формула 1. Роден е на 4 юли 1960 година в Залцбург. Раценбергер започва да се състезава във Формула Форд през 1983 г. и през 1985 г. печели първенствата в Австрия и Централна Европа. Загива на 30 април 1994 година в квалификацията за Голямата награда на Сан Марино, след челен удар в предпазната ограда (с около 300 км/ч.), на 33 години. На следващия ден, по време на самото състезание, загива и трикратният шампион Айртон Сена. Лека корекция - не спират квалификацията за Голямата награда на Сан Марино.

Този английски плъх Рос Браун заедно със смешния французин Жан Тод направиха милиони с Шумахер, как няма да го хвалят.Я питайте Хайнц Харалд Френцен за бившия му приятел,Михаел,който му открадна жената и го изхвърли в бетона при излизане от бокса на едно състезание. Попитайте бившия му менаджер Вили Вебер, Мика Хакинен, Герхард Бергер и кого ли не какъв боклук всъщност е бил Шумахер.

заври си слуховете ЕЖК сети се къде.

Това е типично за всички немци. Всички мислят, че са студени и надменни. А всъщност са топли, усмихнати и с уникално тънко чувство за хумер. Само трябва да те допуснат в кръга на приятелите си, което не става лесно!

Обичаме те Шуми! Ти винаги ще си оня невероятен шампион дарил с радост много хора по света. Дано спечелиш и битката за живота си ! Успех!!!

STAND UP FOR THE CHAMPION!

Жив ли е?