17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, тия латвийци, кви ли са да млъкват, че ще им запуша яко устата, това е гордост за всички българи, а тия големите "звезди" да си играят в "Реал" Малчинка или където им е мястото!!!

"страна с традиции и претенции в баскетбола" - тук да не бъркаме Латвия с Литва? Защото две звезди в NBA не правят традиция ...

Еми чак сега разбрах защо една латвийска крава искаше да я издоя на времето когато ходехме на студентски бригади в СССР-то. Щото сме били прочути фермери. Ама хубаво и беше, чак забрави руския и викаше нещо като "байрак, байрак..." ?!

Много добре казано!

То и нас тук, преди 10тина години ни биха, скиори и трактористи, а на по-късен етап и бармани и сервитьори, така че нищо не ни учудва нас българите.

Държави , в които се обиждат на фермер / селянин нещата не вървят.

Добър урок би трябвало да са научили вече латвийците. Съдбата много харесва да наказва неуважението към противника ... било той и по-слаб. Ако насреща ти е клечка - бори се като с мечка. Латвийци, стягайте се и ... догодина сте шампиони.

Българинът е голяма работа, когато бие в спорта (един път от 1000 опита), ама като падне ще извади от 100 бари вода, за да докаже, че са го били нечестно. Незнам защо се имаме за нещо повече от латвийци, литовци, македонци, албанци, молдовци. Същите боклуци сме като тях, затова сме на опашката в ЕС и 5 пъти по добре от руснаците.

Ти от къде знаеш как е в Русия? Бил ли си там или ЕЖК? Там е чисто и живеят бели хора. Заплатата на чистачка в метрото в Москва е доооста по-висока от заплатата на инженер в България.

заплатата на чистачка в РВД е съизмерима със заплатата на инженер в Германия, ама какво от туй.

Няма лошо!Избръснахме ги по евро-програма!

Трябвало е българските играчи да научат няколко лафа на руски. Особе този мургавия българин от американски произход. Е те тогава хептен щяха да откачат нереализираните СС-овци. Афроамериканец с български паспорт да ги троли на руски... Абе вземете ме за кондиционен шмекер да им разкатая пъпешите на тези прибалти.

Обикалял съм доста из Европа, а също така из европейската част на бившия Съветски съюз. В Латвия съм бил и по съветско време, и в по ново като член на ЕС. Латвийците са някакви странни полугерманци, полуруснаци, взели лошото и от двете нации и пропуснали хубавото. И литовците не са много стока, но тези са най-калпавите от трите прибалтийски нации. Има само две държави в които съм имал усещането за неприятно отношение, това са Латвия и Дания.

Марковски, ти ли си?

Хахаха - страшно забавно е орки от северния полюс да те наричат фермер:))) Добре е да се види, че простотията не е концентрирана само у нас:)

В България се играе баскетбол преди да я има измислената Латвия !

Ама то в България и фермери ли имало? Може би са се объркали заради предаванията "Фермата" и "Фермер търси жена"? Хак им сега какво е български "фермер"!

Тия па "гоуемите звизди" на Локвия много ербап бре, ама нещо хубаво изядоха един дебел, български, фермерски дедов. Има ги в един спорт и айде голямата работа. Латвия хем е къде по-малка от България и половината и площ е тотална пустош. Цели градове и села празни има и се разпродават по сайтовете и по ибей за без пари ама ние сме били фермери. Айде сега "звиздити" им да си знаят отсега нататък, че може да е фермерски ама хоя е голям и е целия само за тях. Тоя път го получиха до макарите, другия път и макарите вътре та да се научат. Поздравления за феновете им, че не страдат от звездомания като шепата баскетболистчета от национала им.

До латвийските баскетболисти: Българските "фермери" имаме една поговорка: "Битият, бит..." продължението го консумирахте и вече го знаете. Бъдете мъже- болката ще премине, интимният спомен ще си остане. фрейманис, мисли за това, докато гледаш Европейското първенство по телевизията.

............. абе, аз ги мислех за по-прости, пък те били е..и му майката. латвия- центърът на просветата

Един български фермер...

Отдавна има една поговорка: "Бий, за да те уважават". В този случай и да не сме спечелили уважението на някоя Латвийска баскет звезда, със сигурност сме спечелили това на някой друг фен. Браво, момчета. Така се прави!

Там където има бели мечки,няма фермери.Гъбарите свикнали да тичат по гората.

Така е било от векове

Тия латвийци един файтон руснаци искат на европейско да ходят.

Заминай на поправителен по правопис!

Кой да заминай? Правопис, няма що.

What's up, Latvia?