Признаха решаваща грешка в стаята за ВАР на дербито Челси - Тотнъм

Никой не каза на рефера Антъни Тейлър, че има нарушение преди гола за 2:2

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май, най-добре без съдии

Срещу този грубиян не може да се извърши нарушение.

Дайте право на потърпевшите да сезират съдията да гледа повторенията - като това право да важи за всяко полувреме до второто непроменило отсъждането сезиране!

Gugnelid

Е добре де, нали ВАР се намесва само при гол или червен картон? При въпросното пропуснато нарушение няма нито гол, нито е за червен карто. Вярно е, че води до друг ъглов удар, от който вече пада гол, но това е доста напред във времето и няма как да е валидно. При самото дърпане ВАР не може да се намеси и да каже "вместо ъглов, дайте нарушение за Челси", освен ако не завърши със "с червен картон за еди-кой-си от Тотнъм".

Ъгловият удар е вид пряк свободен удар, който е отсъден погрешно. Т.е. това не е друга ситуация - същата е. ВАР е трябвало да реагира и да отмени гола.

Дърпането за косата е червен картон. Умишлено деяние, което наранява играча и което не е игра за топката. Ухапъл, ударил, оплюл, оскубъл и т,.н. са все червени картони

потенциална дузпа,задължително се разглежда от ВАР.Друг е въпросът,че всичко се случи пред съдията,на не повече от 3 метра от него,пред очите му(вижте репортажа),и въпреки това той не реагира?;)Обаче всеки запознат с правилата знае,че едно "Извинете,сбъркахме" не променя резултата и не връща загубените точки...Майк Дийн беше един пот най-калпавите(разбирай "поръчков") рефери в Англия,и продължава да е такъв.Но там вече е ясно,че проблемът е на много по-високо ниво,и то не от вчера....