17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изненадан съм. Защо? Отбора добре се движи последните години. Какво се случи изведнъж?

Цървули като крушарски да са президенти най много на някой селски отбор . Той няма визия , мислене и пари да издържа Локомотив ПД

ли си ако имаше? С цървули и без пари и визия, обаче ви клати яко.

"Със страшна сила обаче висят шампионските им и други намерения, за които хвърлиха доста пари. Забелязвам, че не могат да си удържат огорчението и нервите. С това си обяснявам зачестилата медийна загриженост за финансовото състояние на Локомотив" Аре, тихо сега!!

Баце им даде 30млн.от бюджета(тоест от всички данъкоплатци) за стадион.Като са толкова значим отбор защо Община Пловдив не им го построи,?А сега с парите на всички,които даже няма да стъпят на този е лесно.И пак плачат

И сега къде се е скрил оня арогантния селянин, дето им се води президент? Или наближиха изборите и всички пари на властта се пренасочиха към изборите и купуването на гласове? Поредната селска драма в българския футбол. Ама така ще е, докато всякакви примитиви са се намърдали там. И това не е само в Локо Пд, а във всички отбори без изключение.

типично за България... въпроса не е за новия сезон, а как се дават лицензи за настоящия. биновен има - БФС. Задължително за лиценз, трябва да има бюджет гарантиращ всички плащания до края на всеки сезон

TwinDaddy

Има логика. Който иска да има професионален отбор да вкарва цялата сума за издръжка по сметка преди началото на сезона. Всеки месец ако има неразплатени суми се дърпат от тази сметка. В края на годината ако има останали средства се връщат на клуба. При тази схема я се намерят обаче ербапи за 2-3 отбора, я не! Аз за това смвятам от доста години, че футболът у нас трябва ад е аматьорски - нямаме пазар за професионален такъв. Достатъчно пари се печелят само и единствено от дълги участия в евротурнирите, но както знаем там към момента единствено Лудогорец има някакви сериозни успехи. Дори и в най-добрият случай обаче в евротурнирите ще има два-три отбора, а така първенство не става.

Аболютна лъжа ! Не знам кой пуска тея глупости.

се пъчеше пред всякакви ТВ-та и разтягаше локуми ?

Очевидно е карма...след Жоро Илиев сега пак - надигат се , за да потънат...дано този път е различно и изплуват

Усещате ли разликата с "Кариана" Ерден? Човекът се разболя и умря, дъщеря му се разплати с всички в отбора и го закри. Когато нямаш пари - закриваш и приключваш, а не да завличаш десетки хора. Те имат семейства, които не са от Пловдив имат квартири да плащат, имат деца, отговорности. Като не можеш да плащаш - излизаш и казваш - момчета, бях до тук, търсете си друга работа. А той какво - потрайте още малко ... потрайте още малко и така от миналата година. Март приключи почти.

само Лудогорец не са така

се поддържа с много пари и добри връзки, те нямат явно първото а и второто им поне не е на нивото на галените отвсякъде Левски.

Футболисти с принципи, не комерсиални момченца, които може да мотивираш с 5 лв. отгоре на това, което имат. Призовавам с търпението на тези големи мъже да не се играе прекалено. Държавата щом на едни може да построи стадион, на други нека да опрощава дългове. След като за едни може финансова подкрепа, може и за други.

На мен ще ми опрости ли дълговете?Смешници.

Сливарски свърши мангизите!