Коментари - Проклятието на Симона не спира, Серина отново я подчини | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако е жена ! Не разбирам какво Гришо е могъл да има общо с нея. Сега разбирате ли защо на някои е необходима Истанбулска конвенция !

Това огромно черно НЕЩО с чорапогощник ли играе тенис?

Тая е жена само по паспорт. Пълен дзвер.

гледах снимси на Серина като по малка и млада да по -едра грубоната негърка е но си личи че след това има промяна.. това телосложение и мускули е мъж...за мен 100 процента взима мъжки хормони...

Сери на проклятието на женския тенис.

Трябва да има етична комисия и да забранява някои трика/облекла в тениса. Мисля, че точно с този спортен екип Серина не изглежда ....как да кажа приятно, добре, красиво, естетически.

Я сподели според теб с какво тази ще изглежда естетично? Аз мислих, мислих и не измислих!

С шапка-невидимка.

Това жаботно црънкото, ако го срещнеш в тъмното, не ти мърда я инфаркт, я инсулт. Най-лошото е, че не можеш и да избегаш щото ще те догони.

Колко ли му е тестостерона на брат Уйлямс.

Ми ако смееш оди го измери?

Функционал

Сакън, рано ми е още да се срещам със създателя.

Не жени, а зверове!!!

Представям си какво ще стане ако обвинят Серина в употреба на допинг. Ще ревнат че пак е на расистка основа. Затова и вероятно са я оставили да си прави каквото иска. Позволи си да обижда главния садия преди месеци. Нарече го крадец. И нищо не и направиха.

Не е нищо, понесе си глоба в размер на хиляди долара и директорът на турнира тогава подкрепи съдията. Всъщност в онази ситуация никой не застана на страната на Серина Уилямс. Освен че го обвини в кражба, тя се беше зарекла, че той /съдията/ никога повече няма да съдийства нейн мач. Заради тези и доста други обвинения към съдията изречени с много висок тон, тя си понесе последствията. Явно емоциите на Серина тогава бяха взели връх, защото за разлика от други спортове, подобно поведение в тениса не само, че никой не толерира, но и ако има сред публиката невъзпитани и обидни реплики, по възпитан начин съдията моли да спрат. Ако ли не тези, от които са дошли, ако не по доброволен начин, по друг биват изкарвани от корта!

Бясно, страшно, анаболно жуотно.

В спорта има логика. Телосложение като това на Серина е подходящо за сумо, щанги, тласкане гюле, мятане на чук и диск, борба тежка категория. Ама да търчиш 2 часа и кусур по корта, като мъкнеш по 20 кила бутове и задник, без да си тотално назобан, е абсурд.

"За да няма дискриминация", на черните им разрешават зоб. Като на Сери на, Джошуа, Тиафо... и много други.