Коментари - Промоутърът Боб Аръм: Пулев ще приключи кариерата на Джошуа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно ми е че Пулев ще се посере щом бъде нокаутиран от Джошуа. Но нали трябва да изкарам пари и от ганювския тъпанар.

Джошката до тук беше!Голяма грешка прави да иска да се бие с нашия!Да се ориентира към по простички неща от бокса!Кобрата не ги приключва, той ги превключва!Добро боксьорче беше AJ ,както и Кличко ,но след кобрата ги чака бавно и мъчително отказване от боксовата кариера!

Джошуа ще размаже Кобрата по-бързо и от Кличко. Тоест ще го търкаля като мечка на панаир и ще го просне на земята като чувал с картофи.

но едва ли ще се стигне до там ...

Филипинската проститутка ще е на първия ред и ще вика за Кобрата.

дано да е кариерата на джошуа....

Не те знам Аръм ли си Барам ли си, "имаш жито под езика" тръгнал си да ми философстваш

Тоя пенсионер и Ганьо толкова искат да лапат парички че наговориха куп глупсоти как нашия бил най-добрия. Най-лошото е че Ганьо ще вземе да си повярва в това което говори или всичко да е тъп театър да взмеме каквото можем преди да приключим кариерата.

Не е хубаво да се гарите така с възрастните хора.

Ще я приключи, само, ако Джошуа умре...от смях по време на мача... Но мач няма да има, очаквам известно време преди него, да се окаже, че Пулев страда от мистериозна контузия и не може да участва. Гледали сме го това вече...

Или ако влезе в затвора за убийство на ринга..

Непосредствено преди мача Кобрата ще обяви че страда от разстройство. Ще се насере от страх,представяйки си как Джошуа го пердаши по-лошо и от Кличко.

Предплагам цената на статия по темата за тая клоунада е паднала до 5лв.