Пропусната дузпа, 11 картона и първа победа за ЦСКА 1948 срещу ЦСКА

Носителят на Купата на България вече няма шанс за сребърните медали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИСТИНСКОТО ЦСКА 1948, ИСТИНСКИЯ НАСЛЕДНИК НА СТАРОТО ЦСКА, ПОБЕДИ ОРАНЖЕВО-РОЗОВИТЕ ЛЮЛЯЦИ ОТ ЛОВЕЧ-ЕТРОПОЛЕ, ТАКА НАРЕЧЕНИЯ цска-тире-София - ФАЛШИВИЯТ цска-София .... БРАВО .... ЧЕСТИТО ...

Това момче, Наумов, трябва да е титулярен вратар за националния. Ясене, гледаш ли?

Браво на ФК ЦСКА 1948! Много добър мач направиха! И финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен: http://prognozi.free.bg

ЕЙ ГОВЕДА МАЙКА ВИ ДЕЕБА!

Та чат сте много добри ама вчера на стадиона млъквате

CEKO 1948 = 4€$t

Лудогорец 3 : Микре - 1:0

Голяма злоба в тея говеда :) Не си оправите синия обор ами гледате другите :)

Литекс за пореден път светнаха, че срещу честни и мъжки отбори са си чисто микренски добитък. Купената купа ще краси ловешките селяндури вечно.

Даже не знаех, че има мач, щом не сме първи, все ми е тая дали сме втори или трети... важният мач за седмицата си го взехме! Само ЦСКА!

Така де - даже и литекс бихте .

Две ЦСКА, и двете фалшиви...

ЦСКА 1948 срещу ЦСКА 2016

Две ЦСКА и двете пред Левски в класирането

Изписвайте целите имена на отборите, Цска 1948-Цска-София, така е по коректно.

Друго си беше служебни три точки, като служебния кабинет или служебния резидент, или служебния цска-София . Едномъдия няма ли да вие срещу ВАР,МАР,ГИПС,ЦИМЕНТ.

Schilo

кеф, ЦСКА победи самозванците! Не всичко е пари, микренски!

Поне е видно защо Наумов трябва да е титулярен вратар на националният отбор. Има много по-голям обхват и покритие на вратата от други. И много по-добро движение с крака - други вратари при спасявания се пльосват настрани като кюфтета, все едно нямат крака да направят крачка. И се връща на спринт на позиция, след отиграване. Между другото Наумов е май от окрадените от Лудогорец юноши на оригиналният ЦСКА.

С тези неоправдани смени,които Пенев направи,ЦСКА загуби предимството в играта и този слаб вратар,който ако си стоеше на вратата нямаше да му вкарат такъв елементарен гол.Ако пазеше Бусато резултата щеше да е равен,но все пак нали ЦСКА победи,но прецакаха другото ЦСКА да не могат да са на второ място.Продавайте този Кайседо.