Коментари - Прозорецът затвори: Челси изхарчи най-много, а най-скъп през лятото e Хаверц | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След само няколко месеца ще видим кой е спечелил и кой се е обул с висока издръжка!

Този Кай Хаверц не знам дали си струва. Гледал съм малко и не ме е впечатлил. Същото преди за португалчето купено в Атлетико Мадрид или испанчето вратаря на Челсито. Истински добрите си личат много. Гледам Меси едно полувреме и казвам на привърженик на Роналдиньо, че Меси ще е по-добър и може да вземе златна топка. От едно полувреме! Гледам преди Роналдо (Феномена) в Нидерландия и се чудя как не са го прилапали и половин година по-късно в Барса.

Значи си сбъркал професията си, ако разбира се не си футболен агент :)

Някога много си падах по футболни мениджъри на игри с години. Но футболен агент не съм. И дори като Базел игра с Лудогорец, си викам, че този Салах е добър. Преди подценявах такова изтъкване например на Неймар в Бразилия, но на световното дето паднаха 1:7 от Германия, всъщност си игра добре преди контузията. Но преди това нямах наблюдение над играта му. Лошото е, че България се превърна в черна дупка за таланти. Само на репортаж някакъв в Лудогорец ми хареса Доминик Янков, но това е гледане на до 2 минути репортаж. Тогава разбрах защо в коментари се възмущаваха, че не е викнат в националният. И в Славия имаше един нелош. Други тотално не разбирам защо ги налагат като Терзиев. Как може в контрола срещу Ирландия да го пуснат 10 минути преди края при 1:1 и да завърши срещата 1:3. И освен срещу Чехия с късмет винаги се издънваме като играе - има лошо позициониране и закъснява. И после следващият мач Балъков го пуска срещу Англия и резултата го знаете. Онзи от Ботев дето отиде в Хърватия е по-добър. Балъков правеше грешка след грешка. ЦСКА 1948 си направиха харакири с него като треньор.

След каталунците в списъка са Наполи и Аякс, които са другите два клуба, изкарали трицифрени суми от трансфери това лято. Значи са изкарали пари в порядъка на 100-999 евро от трансфери. Това не е ли малко за клубове, които работят с милиони...