Пулев е готов за Фюри, но иска титлата на Руис

Българинът е основен претендент на IBF, но може да се бие с Фюри през октомври

Обратно в новината

Коментари - Пулев е готов за Фюри, но иска титлата на Руис | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак се размечтахме.......

Едно е да искаш а друго да можеш! Ама пробвай, що не . Ще се радваме и ще те подкрепяме ама недей само да се излагаш с приказки и действия след края на мача.

КОЙ Е ТОЯ КУБРАТ ПУЛЕВ ?

Кобрата е боксьор от най-висока класа,но в един мач с Джошуа,Руиз или Фюри,ще лапне курката.

И аз съм готов! Пращайте я тази журналистка да се сборим!

Къде бе Ганьо си тръгнал със спортисти да играеш? Като те нокаутират трябва да прегърнеш противника с усмивка и да му стиснеш ръка. А не да плюеш като селтак

Изпята песен си ти...

Само за чалготеката ставаш, австралопитек малоумен...

Аз пък искам да стана космонавт. По това си приличаме с боксьора. Стайнбек го е казал най-добре: " И най-добре скроените мечти на мишките и боксьорите, често пъти остават неудовлетворени". Иначе и аз искам поясите на Руиз. Все някъде, ще ги закача, разбира се без да се бия с него:-)

Пропускаш обаче, че ти си никой а Кубрат е официален претендент.

Карай бе - не го буди!

IBF до дни ще отнемат титлата на Руиз и ще определят мач между Пулев и следващият в класацията който мисля че е някакъв французин.Фюри ще има мач есента срещу все още неизвестен опонент но той ще е срещу някой който трябва да излезе за да загуби понеже се подготвя мега-комерсиален втори мач между Фюри и Уайлдър в който промотърските компании трябва да направят големи пари.Пулев ако излезе срещу Фюри това ще значи че трябва да изгуби на 100% още повече че промотър и на двамата е Боб Аръм.Краят на Пулев е близо не го казвам заради лични пристрастия или неприязън а просто следя тази категория отдавна и знам че на 38 няма много боксьори които тепърва да са направили нещо голямо.Ако иска световна титла това ще е единственият му шанс -при насрочване на мач от IBF срещу Кабайел.Тръгне ли на мач с Фюри нещата за него приключват поне в такъв вариант със сигурност преди мача ще е доста интересно и забавно на пресконференциите.

Щом Кличко не можа да го свали от ринга му трябва друг як бияч.

Предполагам,че под "готов за Фюри" т.н.Кобра има предвид, че си е сменил зъбите, избити му от предишния мач, сложил си е нови хрущяли в носа, разбит също във въпросния мач и си е монтирал уплътнители в кащите, за да пада на по-меко ,като го нокаутират. Както го нарече един от неговите претенденти-Пулев е голям боклук. А Андреа предполагам, че си прелива сълзи, за да може да се прави на развълнувана по време на мача. Пълни смешници и празноглавци.

Зле си, братче. Много.

Пульов пак ще се прави на циркаджия и ни излага

Еми, не се ошумолявай, ами излез и ни представи по-достойно.

Иска титлите на Руис,защото знае,че там сега ще му е по лесно! Докато титлите бяха в Джошуа не искаше и да чуе за двубой с него. Сега бяга от Фюри и се надява на двубой с Руис...

КАК МАЛАТИ САМО РУИС.....