Пулев и Джошуа имат краен срок до 31 януари да договорят мача

Преговорите вече са в ход, съобщи агентът на британския шампион

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ви гледам коментарите ,веднага ми става ясно колко разбирате от бокс.Последно Джошуа победи Руиз със тактика която приложи с огромен зор и много бягане.А нашето момче ,цял живот така се бие.Това е тактиката на Пулев ,знаем че не е нокаутьор ,но по правилния начин ще победи.Срещу Кличко ,не знам защо излезна все едно да се бие с някой от селската кръчма.Мисля че повече няма да повтори тази грешка.Кобрата шампион!!! Олеее

Пулев е златен ЛЪВ и ще победи !!! Джошоа е средностатистически боксьор с късмет и наляти медийни много лири стерлинги , просто един прост балон, който Пулев ще спука съвсем скоро! Най добър от всички днес е Фюри след него е сребърния, Пулев новата и украйнска звезда още 7-8 боксьора и чак след това е Джошоа и нито един обикновен запалянко няма обяснение как този палячо е на върха ! Повечето казват защото не се е срещал с нито един от водещите или защото късмета го прати на остарелия супер боец Кличко... Но въпреки всичко е гнусна цялата ситуация около тази псевдо звезда лъхаща на много мръсни английски пари.

Сакън, да не вземе пак да се контузи!

дотук беше.Дали пък не е по-добре пак да се направиш на контузен,че с тоя ще е по зле и от Кличко.

Ще повторя - мач няма да има. Нашия трябва да се съгласи да се бие дори и за 100К, ако му предложат мач. Това ще е последния такъв за него и няма да има какво да губи. Засега мач не се очертава. Няма дори 10% вероятност за мач.

Ех, Пулев. Мирно да бе стояло, чудо не би видяло. Аз лично му дават на Пулев не повече от 3 рунда да ударжи на ринга. Може и да го оставят 5 за да не се разоцхарожа публиката.

договорки, да бие по добрия!

Ше яде дървото тъмното момче!

Мач няма да има.

Така ли показва боба?