17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преговорите ще са до толкова ,че да информират Кубрат къде да се яви и кога.

Джошуа ще оваканти WBO за да стане световен Усик , и ще се бие с Кобрата . Еди Хърн не е идиот , и двамата боксьори са негови , няма да ги сбие сега

В момената залозите са 1:100 че такъв мач изобщо няма да има...

Продължаваме напред!

Джошуа знае ли,че преговарят?

А, ти знаеш ли на кой свят си и че не си Кличко!?!?!?!?

Стискаме палци да се представи достойно! Аз лично продължавам да си мисля, че Кубрат има своите шансове. Бавен и тромав е, но пък има много здрава глава и може да понесе силни удари. Трябва от самото начало да е агресивен и да търси близкия бой. Трябва да търси начин да притиска Джошуа дори с риск да бъде нокаутиран. Според мен, когато Джошуа бъде поставен под напрежение се огъва! Брадичката е слабото му място и един здрав ъперкът би могъл да го свали.. Припомням, че и в мача с Кличко Кубрат тръгна добре в самото начало, но после стана изчаквателен и беше свален. Агресията е ключът към успеха на Кубрат!

Хабер нямаш от бокс нали. Не си се качвал на ринг. Обаче, не ти пречи да ръсиш мозъци - Кубрат в близък бой, друг път.

Не знаех, че тук могат да пишат само такива, които са се качвали на ринг! Предполагам от думите ти, че ти си се качвал и ще дадеш акъл как трябва да се бие Кубрат!

Всички могат да пишат , но е хубаво да дават конкретно мнение за стила на игра имащите поне малка идея от бокс :)

Е, чакам да чуя твоите... как трябва да се бие Кубрат според теб?

Айде, отворковците къде сте!? Обяснявайте как "Пулю" "не представлявал интерес, нямало пари как мач никога нямало да има..."

Нашия да гледа да бие. Щото в тая работа , дето се занимава,( тоя спорт), ако получи тежки удари, може да не може да се радва на парите дето е взел. По- добре- човек, отколкото Идиот.

Бие, не бие, Касиус Клей си получи Алцхаймера рано рано, Джо Фрейзър и той си замина... Както много "биеха".

Рисковете на професията.

Това е друга тема.

Али - Паркинсон, Фрейзър - рак. Че обикновените хора не се разболяват от тези две болести? А колко боксьори си живеят на 70-80 години.

Така е както казваш, обаче, очевидно ударите в главата не са най-благотворното нещо за човека. Другото, явно, че големите спортисти са хора с изключителен организъм по рождение. Не се знае, без да са ги били в главата, можеше и столетнци да са. При по-оптимален начин на живот. Без бой и претоварвания.