17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази тениска "Където аз там и България!". Ясно е, че е добър боксьор но такива тениски са безвкусица. Едно леко прекаляване.

Всички Българи са горди с боксьор като Кубрат А чуждопоклонниците и подлизурковците на онези джонита трябва да бъдат изхвъркени от форумите..те просто са неграмотни...те не си знаят историята..не знаят кои са и каква кръв тече в тях...като куче ротвайлер което обача е малтретирано и смачкано от малко и не усеща моща в себе си..а си мисли че всяка зъбеща се улична мастия от съседния квартал е голямата работа Успех Кубрате... представи се достойно ..направи го за цяла България

Не прекалявате ли малко с тоя национализъм? Какви са тия "улични мастии от съседния квартал" дето са голяма работа? За какво говорим? По добре малко по кротко и уважение към хората без значение с каква националност са. Има народи които се бият по малко в гърдите и не са по долу от нас.

Курбана пак се плезеше, този като му взимаха проба... Ще го еве онзи

Пульо ще лапа църния дудук

Дай Боже да победи!

Ще ядеш големия бой, кобра ли си кво си

пак е най-добрият БГ боксьор на всички времена

Коефициентът за победа на Кобрата при ефбет е 7.Залагаш 1000 лв,нашият го нокаутира в 7 рунд и гушваш 7 бона.И цяло лято на море в Гърция.

но е по-вероятно е да идеш на слънчака с 1000лв. по-малко

Не най-вероятно,а сигурно.Този коефицент е за абсолютен аутсайдер.

СЪС ЗАКОН ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ХАЗАРТНИТЕ ЗАЛАГАНИЯ НА СПОРТНИ СЪБИТИЯ.

Тай на тоя и тестът му за интелигентност е отрицателен. И що на снимката задникът му е по-широк от раменете? Сигурно за да може да носи на бой.

A бe тoй, aкo пaк излeзe c хaйдушкия ямурлук и пoд cъпрoвoдa нa рoдoпcкитe кaбa гaйди, нa Джошуа щe му oмeкнaт крaкaтa! Aкo cпeчeли, пeчeли зa цял нaрoд! Уcпeх!!!