17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тай на тоя и тестът му за интелигентност е отрицателен. И що на снимката задникът му е по-широк от раменете? Сигурно за да може да носи на бой.

Коефициентът за победа на Кобрата при ефбет е 7.Залагаш 1000 лв,нашият го нокаутира в 7 рунд и гушваш 7 бона.И цяло лято на море в Гърция.

но е по-вероятно е да идеш на слънчака с 1000лв. по-малко

пак е най-добрият БГ боксьор на всички времена

СЪС ЗАКОН ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ХАЗАРТНИТЕ ЗАЛАГАНИЯ НА СПОРТНИ СЪБИТИЯ.

Ще ядеш големия бой, кобра ли си кво си

Не най-вероятно,а сигурно.Този коефицент е за абсолютен аутсайдер.

Дай Боже да победи!

Пульо ще лапа църния дудук

A бe тoй, aкo пaк излeзe c хaйдушкия ямурлук и пoд cъпрoвoдa нa рoдoпcкитe кaбa гaйди, нa Джошуа щe му oмeкнaт крaкaтa! Aкo cпeчeли, пeчeли зa цял нaрoд! Уcпeх!!!

Курбана пак се плезеше, този като му взимаха проба... Ще го еве онзи

Всички Българи са горди с боксьор като Кубрат А чуждопоклонниците и подлизурковците на онези джонита трябва да бъдат изхвъркени от форумите..те просто са неграмотни...те не си знаят историята..не знаят кои са и каква кръв тече в тях...като куче ротвайлер което обача е малтретирано и смачкано от малко и не усеща моща в себе си..а си мисли че всяка зъбеща се улична мастия от съседния квартал е голямата работа Успех Кубрате... представи се достойно ..направи го за цяла България

Не прекалявате ли малко с тоя национализъм? Какви са тия "улични мастии от съседния квартал" дето са голяма работа? За какво говорим? По добре малко по кротко и уважение към хората без значение с каква националност са. Има народи които се бият по малко в гърдите и не са по долу от нас.

Тази тениска "Където аз там и България!". Ясно е, че е добър боксьор но такива тениски са безвкусица. Едно леко прекаляване.