17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боб го пере яко деменцията,а след онзи нокаут и Пульо сачмата в главата.И двамата бълнуват титли и пояси,а са торба с лайна. Спрете с простотиите Dir ници!!!

Васил Левски, г-не Пулев има гениална мисъл за времето .....То е в нас и ние сме в него ... Ако ме разбираш де, а ако не ще ти го поясня .... До момента на истината , т.е. до излизането на ринга можеш да говориш каквото си щеш и както си щеш .... То няма особено значение. Има значение какво ще кажеш, като слизаш от ринга.

Атакувай я , нема лошо !! Но не излизай пак срещу някой като Кличко ,че този път няма да ти простят , а ще ядеш здрав бой !!!

Че биеш център... И гледай да не го ядосашваш повече. До мача ега му мине малко.

Пульо е велик глупак и наглец. Първо да си плати после да при казва големи приказки.

дааа въпрос навреме е да се осереш отново и продължаваме напред

Айде по-скоро да се изправиш срещу Джошуа, да те пребие като Кличко, да млъкнеш, да затвориш тая голяма уста, и да престанеш да съществуваш в бокса ... където си един абсолютен посредствен некадърник.

Аман от мутри.

Тоя се самозабрави, ще обединява пояси! В интерсни времена живеем! То е ясно че зарди интереса и шоуто го говори, ама втори Руиз едвали ще се случи! Нашия не виждам по какво мога да го сравня с мексиканеца!

Защо всички примати, бандити и откровени отрепки до един са големи патриоти. Много случихме ей, много!!

Има и изключения-Григор Димитров :-)

Може Джошуа първия мач да падне .

k_danev@

УСПЕХ,ЩЕ ЗАЛОЖА НА ТЕБ И ЧРЕЗ ТЕБ НА БЪЛГАРИЯ....УСПЕХ

ти ганчо остави България ама колко залагаш в брой за тоя тюфлек защото аз залож за тоя смохваалец доста паари срещу Кличко и загубих .....не мерси

СЛЕД МАЧА С ДЖОШУА,ЗАГУБАТА ОТ КЛИЧКО ШЕ ТИ ИЗГЛЕЖДА КАТО ДЕТСКА ИГРА.ИМАШ ОЩЕ ВРЕМЕ ДА СЕ "САМОКОТУЗИШ."

Аз мисля, че и на най-върлите му фенове им стана ясно, че няма да има титли. Това с парите няма дори и да го коментирам

И тоя

Абе първо си плати сметките към държавата и после мисли къде ще пътуваш. На Любо Пенев преди един важен мач го спряха да пътува(да не напуска България) щото държал някакви смешни пари на държавата. Ако критерия е еднакъв,би трябвало и Пулев да го спрат