17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължавайте да си мислите че се бият. Няма ли гледаемост няма пари.... Близо е до акъла

В статията след мача ЕйДжей - Анди Руиз имаше много смешни коментари от хора, които идея си нямат от модерен ('95-ден днешен) бокс. И под тази статия, до момента, има няколко смехотворни коментари. Искам само да ви дам един много елементарен пример - мачът Дионте Уайлдър срещу Луис Ортиз - Ортиз му спука канчето на Уайлдър от бой в първите 6 рунда, стратегически, тактически, във всеки един боксов аспект го попиля, НО дойде 7мия рунд, Уайлдър си вкара десния, нокаут и край на мача. И да дойдем до същината - Ортиз има доста интелект в главата, знае как да се боксира перфектно, неслучайно 6 рунда доминираше, докато Уайлдър е тотална негова противоположност - няма никакъв стил на игра и единственото на което разчита е въпросния си десен. И въпреки това, за момента, тази "рецепта" на Уайлдър работи - 6 рунда без качествен удар, 6 рунда чакане и дебнене и накрая се отвори тази секунда вратичка и край. Откакто започнаха да играят много сериозни пари в бокса, доста неща се промениха откъм треньорски щаб с гледна точка/наставления, съответно подход на играчите един срещу друг. Ако ви се гледат нон-стоп тупаници, ритници и кръв - гледайте UFC :)

ОФФ, няма да му размине :( на Пулев.

Не се залъгвайте е хора!Срещу Пулев му е по лесен мач.И с радост най напред ще защити IBF.Усик е по коварен противник ,че и по бърз от него с ръце и крака.Нашия да се готви!Искаше мач ,ще го има?!

Нема да има бре, Панчо! Не защото Кобрата е боксьор, а защото нема да има достатъчно кинти!

SU-152

Изгледах отново срещата на Руис с Джошуа. Изгледах я пак, защото имах впечатление за бягането по ринга, но само от седмия рунд нататък. Днес гледах как и в първите седем рунда Джошуа бяга от каквато и да е размяна на удари. Не е било, до момента, да съм бил така омерзен от съдийско решение. И понеже четох коментари как това било добра и правилна тактика, то имам простичък въпрос: Ако така видите Кобрата, в продължение на 12 рунда, тъй да бяга по ринга, все така ли ще му се радвате?! Неее, зная добре, че няма да е така. Ще са плюене, храчки и злъч! Тактика в боя от снощи може и да е имало, но бокс - не! Ни най-малко!

Мъжки, бокса не е само нокаути. Събери се малко!

Абе хора , неразбрахте ли че мач между Пулев и AJ няма да има.. Никой няма интерес от такъв двубой. Няма да има големи парични приходи , няма да има шейхове да спонсорират мача, няма да име големи спонсори. Боксът е бизнес за пари. Кубрат не носи приходи за бокса.., съответно такъв мач е неосъществим !

Имаш още малко време да се похилиш младежо докато не срещнеш Кобрата

Като види Кобрата ще започне да плаче от жал. Пулев е слаб боксьор, бавен и статичен. Цялата му "кариера" е направена със слаби противници. Само един сериозен мач и той го загуби катастрофално. Сега ще е още по-зле !

За Кубрат е по-добре Хърн да предпочете Усик и да оваканти титлата на IBF. Тогава Кубрат трябва да играе със следващия в ранглистата - Ковнацки. Ако стане световен шампион, лесно ще намери големи имена за претенденти, които да му донесат и приходи.