Коментари - Радикални действия на полицията, 408 човека в ареста след мач в Москва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демокрация.

Свинете си остават свине.

да ги качват на вогзала и в Сибир

това със заключването на станиона на минусови температури е страхотна идея. Жалко, че тук не е толкова студено, като в Москва. Бих дал пари да видя диванетата от София-Запад или малумната агитка на чорбата подскачащи от студ, голи до кръста, както обичат да се носят.

Дива държава!

И разбира се съвсем случайно Путин е фен на Зенит!

Диктаторът Владолф Путлер ли визираш, колега?

"Човешки права" и "Сатрапия" в едно изречение нямат място. Азиатските ушанки са много далеч от човеците като манталитет и поведение!

Ти за много цивилизован ли се пишеш неандер,албанците наричат нас цигани,не "ушанките"

Кви човешки права може да имат отрепки замерящи хората с бомбички? Не помниш едно момче у нас как го убиха така докато си седеше на едно кафене. Не помниш как осъден нямаше.

Егати и тъъъъпия превод. Некадърницииииии

Така, така и на протеста ,ако един хвърля бутилки по полицията бой за всички.

АААбсолютно правилно...като са агитка, сиреч организирани привърженици, даже и единици от тях да са хвърляли, щом другите не са ги неутрализирали или се дистанцирали от тях, то тогава са съобщници. И вче ще знаят , че дежурното не съм аз и не видях нищо вече не е достатъчен параван,та да се направиш на невинен...и повярвайте,още няколко такива ареста и който хвърли пиратка,своите ще го пребият. щото той си прави кефа,а го отнасят всички....и тези всички надали са съгласни да патят заради кефа на някой дебил