Радостин Василев: До 2 седмици мога да отнема лиценза на БФС

Правителството готвело 100 милиона лева за спортната инфраструктура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Времето на комунизма свърши…От къде накъде държавата ще налива пари в частните проекти-перални ,наречени “футболни клубове “на мафиотизираното БФС?!?! Щото има в излишък? Щото всички други сектори са реформирани и са в цветущо състояние ?!? Абсолютно не съм съгласен данъкоплатеца да плаща масрафа на тези чалгари на всички нива в измисления български футбол… И ,за да не бъда упрекнат от някого тук-израстнал съм по стадионите и на 50 г още ходя на мачове…Но въпросът е принципен !

Не ми дреми дали си эаминава или не искам само эаконно да раэкара тая група престъпници от БФС

Айде закрий го де, поне едно хубаво нещо с което да те запомнят хората...

Мръсен долен предател, смърт за такива като теб!

Хехехе 7 месеца мълча кат пут*а, сега изберете ме пак за да махна Перуката... страшни измамници.

Хаха, твоят лиценз вече е отнет, плужек!

туй Руди Гела ли е,Кела ли е,много страшен бил беееееееееееееее

Пияницата и чалгар никой не може да го свали.Щом Боко не успя

Браво,по много причини

Наркоман гелосан

Руди, никой няма да ти плати за това, така че не се напъвай, че ще го направиш!

Тоя пък цървул в качеството си на какъв ще отнема лиценз...

По конституция след гласуван успешен вот на недоверие правомощията на правителството се отнемат веднага. То може да си бави оставката, колкото си иска. Но всички негови решения са противоконституционни. Невалидни. Да ви.... у юристите. И този и Лена са карикатури на адвокати.

"Чл. 111. (1) Правомощията на Министерския съвет се прекратяват: 1. с гласуване на недоверие на Министерския съвет или на министър-председателя; 2. с приемане на оставката на Министерския съвет или на министър-председателя; 3. при смърт на министър-председателя. (2) Министерският съвет подава оставка пред новоизбраното Народно събрание. (3) В случаите по предходните алинеи Министерският съвет изпълнява функциите си до избирането на нов Министерски съвет." Ти май не си чел конституцията, нали? Иначе би трябвало да знаеш, че държавата НИКОГА не остава без правителство при никакви обстоятелства.

Айде вземи им лиценза, бе мухльо. Вземи го, да видим как ще стане. Освобождавай креслото веднага, боклук

Тоя подлец ще ме накара да започна да уважавам Боби Михайлов.

Ще бъде много забавно министърът да го тури на Боби и компания точно преди да си тръгне :) Докато си събира багажа в кабинета, ей така да сложи един подпис от добрина :)

Подписът му е невалиден от вчера. А той самият е невалиден от миналата седмица

Ти нещо май не си наясно, а? Едно правителство в оставка продължава да управлява страната, докато друго правителство (служебно или не) встъпи в длъжност. Така че не се обяснявай, когато не знаеш.

офффф тоя е такъв подлец

Министърът е с прекратени правомощия от гласуването на вота.

Министърът ще си остане министър поне до есента ,макар и в оставка.Проверявайте ги тези неща.

Чети конституцията. Там пише. Този вече е министър в оставка и няма право да взема никакви решения. Невалидни са. А до есента Радев ще назначи друг.

Шибал Козлодуйската Цола Драгойчева?

Руди, толкова си гнусен, до каквото се докоснеш го разваляш. Добре, че вече не си министър, че спортна си вървеше към закриване! За Тото-то няма да те питам какви са резултатите, защото Сашко/шефчето набор 89/ със сигурност го е забатачил, осен да молиш Кирчо да прати НАП - друго не можеш! Видя, че политическата ти кариера залязва и веднага смени отбора и реши да станеш “централен нападател”. Ако ПП те вземат, ще приключат по-бързо от колкото някой предполага! Чиба и марш от политическата сцена!

...какво ще направиш с Красен Кралев...?!

пръснеш на курса :))) как така изведнъж се сети . Папкането свърши бе малоумник , щом досега не си разбрал явно си в по долна категория и от тая :)))

г-н Василев изведнъж стана борец срещу мафията :) Интересно какво чакаше при всички опити на Бербатов да бутне Михайлов? След като изтекоха записите как заплашва по мутренски депутатка, взе че стана много чист и борец с мафията :)

предател

е фамилия михайлови да си ходят, повече да не припарват до държавни институции.Бащата некадърен преэидент, синът чалгаджия и "перфектният" вратаркойто с натиск от тати стигна до проби в лувърпул но веднага го махнаха(а ми в нощни клубове футболист не се става). Эа Лечков да не говорим , и как не са го погнали още эа кметските му авантюри в Сливен? Венцито ...... ех най добрият и той.

Пари за бг футбол трябва да се дават само след смяна на ръководството.

И там било като в държавата - ръководството се е вкопчило във властта. Кирцата ще му издърпа ушите, дето си признава, че и те са като Боби Михайлов. А може и друго да му направи.

на министъра , най после положителни новини

Руди, подарявай "Армията" на ЦСКА както се полага и ще останеш завинаги в армейския фолклор! Така както утрепката Софиянски остана в говеждия, харизвайки им безвъзмездно Гейарена!

и закривайте първенството! Нещо, което трябваше да се случи преди 15 години!

Какво ще вземеш? Ти вече отиваш на бунището на политическата история.

И за чии ... държавата ще дава пари на частни клубове или на един национален отбор, който го бие 40 годишен пожарникар. По добре да закрият това петно наречено български професионален футбол и да се приключи мъката по международните терени и срамното петно върху името на държавата ни.