17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи не е проблем да си гей и да показваш омразата си към нормално мислещите като се правиш на гей, но когато си нормален и изказваш своето мнение за гейовете е проблем???? Затова еврогейска европа постоянно квичи срещу Унгария и Полша защото там гейските простотии не минават.

Как да не вярваш в Библията след като там е написано: че ще дойде времето в което глупавият ще е на почит, нормалните ще бъдат обявени за ненормални а гнусните гейове ще са на пиедестал....аз подкрепям и вярвам в Библията.

ЕПМ Сега Фолу, който играе за Каталанс Драгонс, е нарочен и за расист, тъй като не подкрепи движението "Black Lives Matter" и отказа да коленичи преди началото на мач.

Да им се исера в устата на геиовете

Браво, момче!!! Подкрепям те! Нека всички го подкрепим!!!

Ами така е пич - да си се бил родил черен педераст, нямаше да имаш никакви проблеми. Пък ти - от Тонга, че пък и християнин, и на всичкото отгоре с нормална сексулна ориентация. Е как да стане?

Принципно не е баш бял , но това са подробности...

това момче е нормален католик и на много това им пречи!

Западния идиотизъм се е самозабравил. Нямат идея как гея мрази нормалния.....

Така ставан, на днешно време дори като цитираш Библията си обвинен, че си хомофоб, а после пък расист. В същото време хомотата искат да осиновяват и отглеждат чужди деца или да объркват собствените си, искат дори да ги венчават в църква и да наемат гей отчета или жени-отци, последното е дори смешно. Съдят ако някой не искам да им направи торта, нещо повече нарочно отиват при хората, които не приемат хомосексуализмът за нормален, за да ги провокират и да се съдят. Тук пък ни слагаха някакви плакати на билбордове, гей парадите - добре, че нямаше тази година, но пък са активни на протестите...

Ми тези от Тонга са били по време на великите географски открития от страната на откриваните, та не мисля, че има за какво да коленичи. Да коленичат наследниците на откривалите прадедите му.

Заради различното мнение да ти съсипят живота. Накъде отива светът?

До къде доживяхме само. Уж отворено общество, свбода и демокрация..... ама ха пробвай само да кажеш какво мислиш.

Повечето активисти на каквато и да било кауза са като орките. Сега този бая мургавичък мъж е нарочен за расист, смешно та чак тъжно. И ман преди години ме нападнаха, защото на един педераст му казах, че според християнството мъжеложството (любовните отношения с друг мъж) е грях. Да прави каквото иска, но да е наясно как стоят нещата. То и прелюбодеянието, кражбата, лъжата и прочее са грехове, та човек си прави сам сметката дали ще си го сложи на раменете. Искам черните да имат равен шанс, но не и привилегии за това, че са черни.

Браво, истински мъж!