17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В снукъра съперниците играят на една и съща маса. Може би пудрят щеката по различен начин.

Много му разбира простата глава.

Рони е Велик. Истината казва.

Преди време имаше едно интересно предаване да сравнят NASS car с Ф1. Хамилтън беше пилота от Ф1 и един пилот от NASS car, мисля че беше Нортън. Нортън направи по-добро време с колата на Хамилтън отколкото Хамилтън с колата на Нортън. Определено Хамилтън е добър, защото Ботас на постига същите резултати въпреки, че кара най-добрата кола. Ще е интерестно да видим Хамилтън и Верстапен в един отбор.

Абсолютна истина !

Прав е Рони, едно е да биеш с най-добрата кола, друго е Шумахер с 8-цилиндровия форт зетек да бие бие 10-цилиндровото Рено на Хил и то с по 1-2 стопа повече! Черко е един обикновен шофьор!

Той и скиор беше...На вторите пилоти не им беше разрешено да го изпреварват.Много е лесно така.

Тука кат ва гледам кви бели интелектуалци се сте са събрали, акъл за една маймуна нямате накуп. Да въ еба у боклуците завистливи и недоклатени. А това па съливън, откога билярда стана спорт???.

ВЪПРЕКИ ВАШИТЕ РАСИСТКИ ВИЖДАНИЯ ,ХАМИЛТЪН Е ВЕЛИК ПИЛОТ - ПРОСТО НАЙ- ДОБРИЯТ ДО МОМЕНТА, А ЗАЩО НЕ И ЗА ВИНАГИ, АКО СПЕЧЕЛИ ОСМА ТИТЛА.

И девета му е в кърпа вързана.

Но снукъра за разлика от форумула1 не съществува само и единствено за да е реклама на маркови маси и щеки. Форума1 си е битка на конструктури повече отколкто на пилоти.

Маймуняка ще го обвини в расизъм

Адмираций Рони - харесвам те защото винаги го какзваш както си е!! Най Великия снукър играч - и 20титли да имаш пак ша са ти малко!

Че разполага с най-добрия болид е факт. Не може обаче да му се отрече, че е карач! В момента във формулата има доста добри млади пилоти, но се вижда, че болидите им не са конкурентни на "Мерцедес".

спокойно, хамилтън отива в киреча. ще премести фокуса върху правата на черните и всякакви други "непредставени" групи и така опитвайки се да бъде нещо "извън пистата", другите ще го отвеят.

Само сравнете конкуренцията която има Рони със тази на Хамилтън.....Хубаво беше и един Британец да му го каже!

Аман от разбирачи по всичко! Защо не се пробва като знае много?

А защо маймуната не застане до снукър масата? Да видиме къде ще е по-разгромна разликата.

маймуна и Снукър - Айде моля ви се!

Очевиден факт. Формула 1 не е това което беше. Чудесен начин за почивка в неделния следобед/приспива чудесно/

Отдавна не я гледам. Но когато я гледах последно схемата беше следната: старта и след 15 минути здрав сън. И това човек, който спи малко ...

Абсолютно прав е Рони!

Много на място, казано от наистина способен човек.