Коментари - Ракетата О'Съливън: В главата си се отказах отдавна, сега просто взимам от спорта | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Скандално интервю"??! -откога да бъдеш откровен е скандално? Човека си казва истината, може да си го позволи и не му пука от евентуални загуби за него, нищо скандално няма тук...може би така изглежда за хора, които цял живот са лицемерствали и треперели да не би да кажат нещо, което не би се харесало на висшестоящите.

Рони е #1

Откровен си е човека, защо да е скандално? Просто вече от няколко години играе от удоволствие към спорта, не му пука за титлите и победите

Човека им казва истината.

Никой не е направил повече за популяризирането на снукъра в последните 30 години от Рони! Това че е "Чешит" и откровен не се харесва на някои но снукъра е по зависим от него отколкото той от снукъра! Интереса драстично ще спадне когато се откаже!

Прави сте коментиращите, обаче замислете се, колко жалък стана спорта, в който най-добрия не иска да го играе и дава 10% от себе си, далеч във 40-те си години, но 20 години няма кой да го стигне. Няма вече нови играчи, от същото качество като Рони, Хендри, Уилямс и Хигинс.

Рони е най-най-най, нямаше да гледам снукър ако не беше той

Абсолютно откровен! Рони е причината да харесвам и да гледам този спорт, за мен той е гений и няма какво повече да доказва. Единствено можем да му се радваме и дай боже да му се нареди масата за още един максимум! :)