17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сашо пощальона ще свърши работа.Много го бива човека.Така си е ,както самия той ще каже.

Значи това ми ти ''връщане'' да Дубай било по кратко отколкото връчването на боко и като е толкова ''принципен'' до сега да беше ги джиросал на наско дето такова облизване му направи с приказките си ''най обичания и слушан премиер в Европа'',,,Играят по свирката на боко отдавна ама продължават за ''принципи и справедливост'' да плямпат изоставайки този дето цяла година им плаща стари задължения и годишни разходи..

Незнам дали е 106 години срам. Вероятно основателите на клуба са били горди хора. По вероятно е това да е следствие от милиционерските нрави. Не е нормално хора да ползват името на Апостола и непрекъснато да мрънкат, да искат, да просят и да обявяват това за духа на Левски. Помага се на болни хора. В "Левски" видимо изглеждат добре. п.с. колко дариха Тити и Наско?

Те даряват на клуба . Купили са карти, че и на бебето. Само да не стане в последният момент Божков да си промени мнението, че Тити много плаче

седнал да се кахъри за дарението на Пеевски.А бе ,нареди се пред банката ,изтегли и внеси и ти.Пеевски е също фен,може би.Да е поискал нещо.Този човек толкова даде за болниците и къде ли не.Стига си ревал Тити.Момента е такъв,че целта оправдава средствата.

Аз ако съм на мястото на феновете на Левски ще си превеждам заплатата директно към клуба и ще оставя децата си гладни и жадни.

а спиди скиорчето къде е в тази схема ?

Е, как къде. Чака заповеди, но дали сега ще посмее да отиде с микрофона да търси Сираков? А иначе за преносителя парите са изплатени

Говеда, пейте в един глас ‘ Наско дай ми моля те ти цункам гъзъ, гъзъ. И го цункайте нещастници. Любимци на всички полицейски изчадия.

А, Вие от хибрида я пяхте вече на Гришко Ганчев!!!

Та откъде Насето ще взема пари да издържа Говедата. Скоро вожда ще падне от власт и на Шиши ще му резнат крилцата. Лапачите са много в Лецки и айде пак наново. На сините фенове казвам: превеждайте си заплатите в клупа та да го издържате, ходете гладни, жадни, не мислете за децата си, важен е Левски и лапачите около него.

Абе тия говеда кой ги управлява ? Джиросан документ НЕ може да се джироса пак ама на друг ,трябва да има отказ с документ по законен ред и тогава се връща на предишния собственик и чак тогава той може да джиросва или продава пак , баси говедата и баси държавата ако тази сделка мине ,това ще е много по нагло от това в което леФскарите обвиняват цска ,а за парите на дпс и турците обесили Дякона да не говориме

Карай да върви :) Сеир да става. Накрая след спасението на клуба истинският собственик т.е. Божков ще си потърси печалбите.:)) При неуредени документи за собственост :))

С джиро и без джиро, говедото си остава с чалма. С Наско и без Наско, говедото си остава с ибрик.

Феновете на Леевски категорично избраха да цункат гъзъ на Наско. Само трябва да преживеят катарзис и да му се извинят че не му го цункаха през 90-те. Извинете ме но не помня годината. Не е лесно да си говедо.

Tънкия момент е "негова страна". В контекста на втория абзац негова страна е БМБ. Ако се отнасяше за Сираков щеше да е своя страна

Коронавируса не пожали и журналиста Сашо Диков . Дано да се чувства щастлив във фирма DHl като редови куриер . Да му пожелаем лека и доходна !

Дали може да бъде съден автора на това"Левски ще върне спешно акциите в Дубай"?

Черепа каза, че ще даде акциите на Насо, ама друг път.

Когато някой чете ама не разбира така пише след това.. Божков точно и ясно каза да си ги вземе Наско от лицето Борисов след като за него са ''гласували'' в анкетата т,е, не плямпай а отиди при боцето и свърши някаква работа като искаш да си собственик.

Ще ги връщат у шестък,абе тия хора не можаха ли да вденат,че веднъж като Попов е казал,че акциите не са техни няма какво да искат от тях,това с анкетата беше абсолютен експеримент,Наско ще се навежда в ефир на Борисов и как нямало какво да го пита него и да се надява,че ще се случи чудо.Това,че на футболистите и журналистите не им е ясно как стоят нещата юридически с акциите,и че достатъчно юристи се наведоха в ефир за да се мазнят на Борисов не значи нищо,законът си е закон.А Наско ,като Тити стана за смях

Джиросайте ми ги на мен. Веднага пускам молба в съда за обявяване на несъстоятелност. Да идва синдик, разпродаваме каквито активи има, с парите покриваме задълженията към фиска и контрагенти и да се свършва с тези палячовци. После ново дружество и отначало. Това е начина. Другото е агония, която ще се повтори след 1-2-3 год. Добър завършек на комедията ше бъде. Дори Боцков да се замисли и да подава молба за фалит към съда

Тоя Диков ми прилича на Волен С. Изпълнява кофти поръчки за дребни стотинки.

Очаквах да има балотаж между първия и втория в онлайн гласуването на Божков /Наско Раев и Шишо/. Така е несправедливо. От кадя на кадя ва?

Как така прокуратурата е блокирала всичко на черепа,само без акциите

Най-умния въпрос от всичко прочетено до сега .

Фалит за тая фирма и предателите, дето дават пари и работа на Врагове- маймуни... Васил Левски ги е трепал маймуните, а тия Предатели дават пари на мйамуните.

Дали някой , който си е свалял гащите към публиката би станал собственик на ЦСКА, РОМА,ЛИВЪРПУЛ ИЛИ БАРСА.....?

Това което публикува Божков днес е многозначно. Божков казва, че Борисов е страхливец и Сираков ще получи акциите, ако той е съгласен, разбира се. Но този "той" дали не е Борисов?!

Да ви шиба КОЙ!

тия акции и почвайте от А окръжна.Станахте за резил!

Муха която ходи по ......

Луд умора няма,,кои тукотака ти подарява милиони за едно сухо мерси ли бе балъци.

Готов съм, срещу 0.40лв. за акция да поема всичките 30 000 000 акции и до три години да изведа Левск на финал в ШЛ! Чакам предложение от акционерите.

Ако джиросването стане по същия начин,както към Борисов по логиката на юристите-подлоги,които защитаваха Б.Б. би трябвало и то да е невалидно

Тия Дубайци какви са палячовци... Цирк! Цирк!

Смятам, че Божков ще джироса акциите на Сираков и тогава ще попитам онзи ЛАЙ№НОМЕТ така наречения шеф на националния фенклуб - БОЖКОВ ПАК ЛИ СЕ ГАВРИ С КЛУБА А?

Пропуснах да отбележа - не симпатизирам на Божков по никакъв начин щотодоста сериозно е лапал от държавната софра, и трябваше да го настъпят по мазола, че да почне да говори за корупцията в правителството и да предоставя факти за това.

Ясно е, че простотията е завзела държавата, но поне малко не мислят ли всички в тази игра? Всички до момента са се взряли в тези джира, а замисляте ли се, че по законите на РБ, ако Наско Сираков не купи акциите следва да плати данък върху дарение? Проверете законите, дами и гопода и ще видите, че Цирка тепърва ще се играе! Ако Божков случайно не е роднина на права линия на Сираков, то Сираков следва да плати Данък върху дарението в размер от 3,3 до 6,6% от стойността на ценните книжа, които му се даряват. Ако въобще имат стойност, де!

Ако нещо не е джиросано,как така се връща за ново джиросане?

ГОЛЕМ СМЕХ! А КИНТИ ОТКЪДЕ БЕ ИДИОТИ? МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ " КОЙ". ВИЕ НИКОГА НЕ СТЕ ЗАСЛУЖАВАЛИ ИМЕТО СИ! БОКЛУЦИ ПОДУЙЕНСКИ!

Имаш ли пари бе?... Нямаш, е какви акции бре! Черепухин 1 лев няма да даде без нужда.

Много добра снимка,снимка достойна за общата клоунада.

Черепът отново ще ви подлуди, нещастници! Голям плач ща плаче тити палячото! С интерес следя следващия газобрък от страна на черепа! Защо трябва да връщат нещо, което според Герджиков е нищо? Ами да изпратят нещо, което прилича на нещо!

Що? Нали се разбра, че не ги описват на гърба им. Сменя се само удостоверението. Да направят и да им пратят. Да не са малоумни.

Щях да ги джиросам на Илияна, ама вече е много дърта.

Писалката ти е клеясала и е малка

Споко сега има много видове спорт !

Сашо Диков.Той е човекът!

Тупани-левскари, не разбрахте ли, че е важна Книгата на акционерите! В нея се записват всички промени по отношение на собствеността. Никой не говори за тази книга и не се знае къде е! Ако всичко е записано, то тогава Боко си остава собственик! Може да върнете акциите и на Светия Синод, но собственик е Боко-Суапа!

Дръндьо, утре сутринта, че ти джиросам хартията след сутришната си тоалетна. Хем е ценна, хем е книга. Ти мое да не я искаш, ама докато не я запишеш в акционерната книга на името на Боко-Суапа, си оставаш собственик.

Сашеее,Саше,много си прост Саше !

До Дубай ,за Гошо!