17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре ,че Манюнайтед със всичките си звезди е отбор от висшата лига ,че при поредната си нулева година ако беше български отбор нямашеда може да си намери место в България!

Големи разбирачи няма що само наливате вода в говеждата мелница !

Ейййй,наистина се оказахте ловешко менте.преди оригинала се управляваше по-профисионално.сега сте оранжево -червени магистрални теуженички - честито аматьори и сигани

Само Литекс София и то без тирета ...

Лъжа номер нула, това всъщност е Литекс от Микре. И няма нищо общо с онова ЦСКА, дето "умре" на 9 септември 2016 година. И за да илюстрирам горното, на 29 ноември 1998, на градския стадион в Ловеч се играе един мач. Резултатът е 8:0. А след това имаше "режи гредите" на стадион "Народна армия". Според някои, мачът е бил ЦСКА "тире" срещу ЦСКА "умре". И така вместо най-големия срам, всъщност е годрост за ЦСКА "каквото и да значи това", годост от най-голямата победа срещу софийски отбор :)

Кой ще излее едни луди милиони, за да дойдат някакви лица от криминалния контингент да му казват кой да купува, кой да продава, кой да уволнява и кой да назначава ? Като сте такива големи мениджъри, плащайте един месец разходите на клуба и тогава изразявайте мнение.

Това са опорки.Дай другия вапрос.