Коментари - Ранглистата в края на сезона: Ноле е категоричният №1, Гришо е 14-и | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесна година за нашето момче.Победи Алкарас,Медведев,Циципас,Руне и Хуркач,все тенисисти от топ 10.

Съгласен съм, освен с факта, че аутиста Хуркач трябва да е в топ 20 дори. По-слаб топ 20 в света на тениса отдавна не е имало. Наш Григор да вземе следващия сезон да играе както игра в Шанхай и в Париж, и Голям Шлем му е в кърпа вързан, стига на не му се разтрепери лайното като на финала срещу Джокович. В момента единствените супер перспективни тенисисти са Алкараз и Синер. Медведев ще държи 3ката, останалите ще си разменят по 1-2 места. Бен Шелтън ще влезе в топ 10 и това ще е в общи линии. Гледах преди седмица мачовете на големите 3ма и си мислех как ако пуснеха сегашната топ 20ка при тях, Надал, Фед, Джоко, Мъри и Вавринка щяха да си правят гавра с труп..

Хуркач в топ 10.Това показва ранкингът .

кауна е първи от черното тото върни на държавата парите каун мръсен!!!!!!

И друг път съм чувал призиви да върне някакви държавни пари.Не знам точно за какво става въпрос. Ако обаче държавата е похарчила каквито и да е пари за Григор, това са най-добре похарчените бюджетни средства за реклама на България.

лъжеш се той не играе за страната само усвоява няма леф данъци, няма 1 химикалка дарена. ето от 214 г общо до сега 2,4Милиона ДОЛАРА под различна форма по 80 000лв на година з а баща му уж треньор на нац състезател 330 000Евро н а година клана малееви- уж база з а национала /само за кауна/ няма отборен спорт с такива субсидии! световни и европейски шампиони с а неглижирани и с мижави субсидии!

ЛеФ данъци?То и аз не съм платил леФ данъци.Само леВове плащам.