Коментари - Расисткият скандал продължава, Славия (Прага) отказа да коленичи в Лондон | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на чехите! Както циганина си е циганин, белия си е бял, така и черния си е черен. За какъв трябва да им се коленичи? За това че са нискообразовани, мързеливи, затова че съставляват огромна част от криминалния контингент?

Какво общо има с расизма думата маймуна? Съвсем изперкаха тези....

Това че някой някъде си е решил да прави нещо не значи, че това нещо трябва да е задължително за всички. Който се чувства виновен и има угризения - да коленичи колкото си иска. Свободните хора имат право да стоят гордо изправени! в това няма никакъв расизъм!

Откъде на къде ще карат някой да коленичи - това ли е западната демокрация

Ако искат челни стойки да правят по терените. Аз роби не съм имал нито черни нито бели нито жълти. Единствено мога да уважа химна на друга държава.

Пълни тъпотии! Ако го беше нарекъл "шибан педал" пак ли ще го наказват. Само който никога не е бил на мач не знае, че тия плоткоумните ритнитопковци непрекъснато се обиждат един друг с всякакви цветущи псувни. Направо да закриват футбола или да ги подбират с висше образование!

Викаш, вече ако не колеченичиш си расист....

Любимият ми отбор са вече!

Да им пикам на расизма измислен! Пуснаха черните маймунеци в европа и сега те реват че били дискриминирани..Който не му харесва обратно в Африка - нали те трябва да се интегрират към европа а не европа към тях!

славия Прага трябва да бъде изхвърлена от турнира!

Браво на чехите! Докато има и такива нации, не всичко е изгубено.

И да попитам дир, защо няма статия за любимците на келявите наши коментатюрчета за двубоя динамо загреб - Виляреал / 0:1/ ?

С чехите ще го потулят нали са западняци, но ако бяхме ние там щяха да опищят орталъка! На българите не просто не се прощават тия волности ами се правят постановки както беше преди известно време на мач в София!

Имам подозрения, че е искал да го обиди по-много по-цветущ начин, ама до толкоз са му стигнали думичките на английски.

“Камара - просто един негър”

Да очакваме ли до две години преди начало на мач белите футболисти да целуват бутонките на черните/цветнокожите/тъмнозелените? Баси обществото, в което негър може да нарече друг негър "негър", да нарече бял "уайти", а белите да си трошат езиците с "афроамериканец"! Баси обществото, в което циганин може да нарече друг циганин "мангал" или "циганин". А българин или турчин трябва да се гъне с думата "ром", която НЯМА НИЩО ОБЩО С ЦИГАНИТЕ!

Няма да стане джендърче!

Браво на чехите

Като цяло белите трябва да спрат да коленичат толкова. Поне тези от Източна Европа. Онези на запад да правят каквото искат. Славянските държави и Унгария не са завладявали никого, че да се извиняват на всякакви комплексирани маймуняци. Толкоз.

Да, расизмът срещу белите продължава. На базата на КАКВО ще коленичат? Чехия не е Америка или УК, там негри роби не е имало, и те са като нас - НЕГЪР НЕ Е МРЪСНА ДУМА ТУК.

Браво на чехите. Тук колко често се обиждаме на маймуна и никой на го приема за расизъм. Даже на малки деца гальовно се казва маймунче. Така че тоя негър приема това за расизъм си е негова работа.

ВИЦ: обидили са маймуната на раса.

всички трябва да спрат, освен американците, които лично са имали роби. Бели има не само в Европа...

Да коленичат тези, които ограбваха Африка и правеха африканците роби! Ние не сме имало колинии, не сме грабили "туземците", не сме ги експлоатирали ... Тогава защо да коленичим? Расизмът тръгва от същите тези, които наричаха африканците "диваци" и ги вкарваха в човешки зоологически градини в Белгия!

браво,защо трябва да коленичим пред черняците

Цветните започнаха съвсем да обнагляват. И се не сещат какво ще стане, когато повече бели решат да ги възпитават.

В последните години всички големи (и не само) отбори в Европа се обзаведоха с тъмнокожи футболсти не заради техните професионални качества, а само и само да не ги одумват по медии , че са расистки... който няма черен в състава изглежда дори странно :))))

какъв расистки скандал? прави са чехите да не коленичат пред негри и цигани!

Bravo,Slavia!!!!!!!

Е не е ли негър? Що се обижда? Те като ни наричат "снежанки" и ние ли да се обиждаме. Що за простотия е това ! Да го лиши от права е едно , а да го напсува е съвсем друго. Ако ти кажат че си грозен, пок ли е дискриминация ?

Евала на Славия (Прага) - няма да коленичат пред джендър-идеология на умиращия либерален Запад. Коленичи се само пред паметта на войниците загинали по бойните полета в защита на своята Родина! Това е единствения случай в който има смисъл да се коленичи публично. Във всички останали случаи, никакво коленичене, айде стига джендър-идеологии. Не приемам тия п*дерастки номера - като не му изнася на някой мургав, фръцва се като ощипана примадона и почва тъпата песен с расизма, че бил обиждан и прочие, а .... не се гледа, че и чеп за каца със зеле не става от такива мургавелки. Ай сос Здраве и ... нека стоим здраво стъпили на земята ...

Много от мненията във форума са точни, но изпадат в другата крайност на крайната толерантност - крайната нетолерантност. Не е ОК да наричаш човек маймуна, особено ако си бял, тъй като белите имат лоша история с третирането на черните. От друга страна не е ОК да се слагат всички бели в един кюп, тъй като не всички са били колонизатори. Истината е във всеки отделен случай, но кой ти търси истината, повечето хора се кефят на сеири и крайни позиции.

Както Стоичков каза навремето: ако не си негър, докажи го :)