17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета коментарите и се чудя как е възможно толкова много дебили да има. Колко момичета бяха убити в България последните 5-6 години от ревниви олигофрени? А, колко деца измряха в САЩ разстреляни безпричинно от изтрещели съученици за последните 5 години? Обаче, седнали дебилите да обясняват какви били другите ...

Татарите и чечените са наследници на туранците, преродените туранци. Някои смятат, че татарите са прабългари, дано не е вярно. Дано сме наследници на окултните траки. А може и да сме смесени. Вероятно затова по-голямата част от българския народ ми приличат на орки.

Необхватна е Русия - Московия, но амплитудите на руското историческо махало не са кой знае колко едри. Все по-често настъпва следващият период на военно-технологическо изоставане, когато поредният всеруски управник бива принуден да преглътне имперското си високомерие и да превие гръб пред западната мощ. При обществени катаклизми, белязани и от аксиологическа криза, руският етнос бързо и лесно захвърля източни кафтани, нателни кръстове, комунистически хоругви. Но пази като зеницата на окото си имперските фетиши. И възможността да се опива от господарските ласкателства за собствената си изключителност. Сегиз - тогиз сладостната мъгла се разсейва и скупчените потомствени неволници недоумяващо съзерцават потресаващото несъответствие на фикция и действителност. Грозното насилие вътре в страната и характерната външнополитическа агресивност са закономерно следствие на честото руско пропадане в когнитивен дисонанс.

Ей, за малко те изпуснахме и ти навсякъде се изходи

Гениален пост, само дето е под грешната статия

Екзактен коментар.Психифицирайки , анализирайки и идеолологолизирайки идеологията на точните науки, аз счтам, че коментара е колективно индифернтен.И така, вие питата кой е този.Това е този който представя "петуха' като национален герой, и че вие играете ролята на дървеницата, която е пикантна храна на изплесъка. Да те таковат де и у оторения.Кажи го с прости думи бе.Студа и водката и 80 години еврейски комунизъм съвсем им изсушиха мозъците.Тези народи, зовящи се руснаци, необратимо са генно увредени.Най-показателен е факта, че каквито и демографски процеси да има, винаги народите се стремят да се насочат към Европа и Америка, а не към Русия.Трудни и странни народи живеят там.Със много странни разбирания(античовешки) за свободата и начина на изживяване на това което ни е дал Господ-живота.каквото и да си говорим фактите са на лице-всеки, дори и те предпочитат Запада, пред руското.

Алкашна деградирала нация, алкашна фалираща путинова държава...

Още по-зле е при краварите а те даже не са и нация!

Татарстан. Не беше ли българско? Със същото потекло са като оние 5 натровени с алкохол Коледарчета в Пирогов.

най-хуманните на света! мир на праха й.

Момичето е татарка. Най-вероятно убиецът също е татарин. Град Толиати е населен с татари. Те са известни с кръвожадността си.

по-голяма кръвожадност в спортните училища дават дрогите

Аз пък съм живял в Казан и ще ти кажа, че това са пълни глупости. А ти си идиот.

Писане, брисане.

Не знам, може би познавате по-добре от мен Народопсихологията на Циганистанеца ШОПар.

Не Са Грях! Най-Големият грях е изобщо, нещо в една общност етно-културна, да се откаже Да Се Допусне, че може да Съществува това Въобще. Всъщност Средновековието е време на Духовно пробуждане.

Които, са посветени на Нравите и обичаите, на Лидийците, Тракийски народ обитавал, Югозападна Мала Азия. Едни от най-"Невероятните" ритуали на този народ е "Гонене на злото" със сексуални оргии, в които участвали дори Новородените.

Тракийска цивилизация. Тези неща отдавна са ясни и за голяма част от Историците, остава да се кажат, такива, каквито са.

Гръцка, Римска и Османска. Защо се учи Римско право, масово до ден днешен, по света, Но че се учи въобще, то се насажда, като модел на Непременно положително развитие. Гръцката цивилизация, унищожи Троя. И т. н.

Макар и по-скоро към бялата раса не съвсем като, Масата европейски народи, защото нямаме достатъчно дълбочинни познания за родовата си памет. Център на Османската империя 7 века...

Да.

От Маймуната, Както ни учат по Биология, защото, Не може нещо по- мисли да създаде нещо по-висшо. Тук идва ред на Езотериците.

Си го пише. "И създаде Бог човека, мъжки и женски ?!

Пол един вид се явяват човеци-деграданти. Мъжете са по окосмени, по-ниско емоционални са Примерно, Т. Е. По близки до животинското. Естествено, тук Не се променят с "операция за смяна на пола". Тук се изисква Гигантска трансформация на Съзнанието, Изключително сериозна, и Коренна промяна в социалното поведение между хората.Расъждения от типа "Аз съм истински Мъж, каквото и да става" са Меко Казано "Изключително Идиьоти, особено за ориенталско, робовладелци възпитание като на Съвременния българин. Е да и смъртоносно за цялото човечество. Ако не искаме да се променим,. До няколко години, ще ни бъде наложено със сила.Това е.След смъртта на цялото човечество, следва нещо, много по-страшно. И за да не се случи, Трябва да направим този Скок.

В България такива неща не стават, жени малтретирани няма и вече почти настъпи европейското благоденствие.

От преди 150 години пише, че първите хора са били ХЕРМАФРОДИТИ. Т.Е. Имали са първични И Мъжки И Женски полови белези, с доминация на Женските черти.

Няма почивен ден

Цигански династии.

ДИР, абе ви специално ли давате храна за ненормални русофобите?! В България нямали такова????? Абе във всяка държа има луди!

Подробностите са много важни за оскотялото население на СССР и робските душици в колонията и на Балканите!

Ми с младите прост....утки така става...

След Ленин имат циганска жилка.

отграбил я е от любовна мъка

В толиати правят Великото творение на безаналоговата руска техническа мисъл - Лада. Но лицемерните продажни путинофили в България предпочитат трета ръка немско возило пред чисто нова изгодна Лада. Що така бе, русофили? Що не купувате на путлерчо Ладата? А иначе за убийството на жени в россия - това си е национална осжбеност на орките. Там могат да ги пребиват жените безнаказано, а ако се поувлекат и ги утепат, може да ги мъмрят.

От Македония, А е Трънски циганин.

Изобщо не ме интересува какво правят в руската кочина. Дивите азиатски нрави не са пример за подражание.

Ами в твоята родина май има повече убити жени от съпрузи или приятели, отколкото там. Нямаш много поводи за гордост. А - забравих - на свинята й е все едно в каква кал се въргаля.

Според някои учени татарите са българи, прабългари.

Смесването, На всяка цена, на етноси, раси, с все по-голяма доминация на тъмния елемент. Думи на Гошо, Дръвника. Трънския циганин. Не Трънчанин.

Ако белите искат да са себе си - значи са расисти и. Точка. Това е единствена истина и друга - Няма.

Мургавият само може да живее, белият - Не!

Властта на циганите.

Еми това е!У кочината само убийства стават.Хубави неща у РАссия няма - само глад и мизерия.Добре поне че мюслитат ги налазиха че да ги очовечат малко

На Щурчото да му вкарате малко ИИ. Да превърнем препятствията в помощници.

1. Кога ще открият кой уби София и я превърна в концлагер и лудница? 2, Кога ще открият кой уби 2 милиона българи ... никога, нали?

Отдавна откриха кой ги е убил - уби ги комунистическият режим

откриха че партийците са западни агенти, а ТЖ е син на фердинад-1... ами си мълчат нали! щото европата....

От успокоение. Щереф ли е какъв е.

Гледайте, тавариши, комунисти и т.н. червенушки какво се случва в любимата ви Рассия!!!! То и едно време ставаше така, ама сега вече няма как да го скриете!Гледай и ти Румене, дето се правиш на президент пред Бойко! Нещо да кажете в своя защита???

Може!

.

Да.

Убиецът да не се казва Хабиб и да тренира борба ?

пререди.

Уважителна причина.

Голямо внимание се отделя за новина стнала преди 3дни. Втора статия се пуска с никому не нужни подробноости.

Ти кво искаш,всеки ден да има по три новини за величието на Путя

Шутя здрасти, как си ?

Къде са убили някого, или метафорично, отнели са надежда, КАТО СА СЕ ОЖЕНИЛИ ЗА НЯКОЯ, ИЛИ ПЪК СА С НЕЯ И Я ИСКАТ САМО ЗА СЕБЕ СИ ?

Зомбирането с пълна сила продължава ... Тук е прекрасно и няма убийства сигурно ... а да нашите убийци са на свобода и живи ... това ни е проблема

Ти кво викаше на едно за карти за Градския Транспорт преди 10 години, на едни баби. Помниш ли ?.

Продължавате ДА НИ ЗОМБИРАТЕ с момиче , за което никой в БГ не бе чувал преди да го убият. Убийства стават по целия свят ежедекундно ! Престанете да нй ТРОВИТЕ КОЛЕДАТА с такива “новини” . Никой в БГ не го интересува!!!

А трябва ли изобщо хора да страдат ?

Това ли е най-важната новина на Дир за празниците ?

еми не я чети - толкова е просто

Във Франция убиха 4 човека при бунта на жълтите жилетки. Модераторчето хич го няма

Във Франция загинаха 4 човека при бунта на жълтите жилетки. Дир мълчи ...

Ми тези са си поели риска, на бунт като на бунт.

Да не излиза от тях.