17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кобра ли си? Смог ли си? по селата се бият по добре от теб.

Като са пенсии излез да ги биеш.тъпи хейтъри,вместо да намирате кусури постигнете вие нещо

Ас ламтя за парата на тос серсемин

Може би Пулев си намери идеален начин да печели пари. Той е по-слаб от най- добрите, но може да бие много ужкимски боксьори. В триъгълника няма да влезе Кличко.

Мач между пенсии.

Пульо опуления е до следващата среща срещу добър боксьор и до там. Има късмет този път с тоя неадекватен плондир.

Явно нещата вървят в логичната посока... Все повече и повече жажда за жестокост. Бокса вече е спорт за момичета... След всичките вече разрешени свободни боеве в клетки,очаквам в най-скоро време да им раздадат и по един винкел и така по-качествено да си размазват главите. Съдията,който ще е с касапска мушама ще е там само за присъствие и за да претегли после на кой му е остал малко количество мозък евентуално.Това ще е и критерия за определяне на победител.

"Все повече и повече жажда за жестокост. Бокса вече е спорт за момичета..." Тея двете не знам как се връзват. Ако е за момичета значи жените са жестоки.

Браво Кобра. Заслужаваш си всеки долар от трите милиона спечелени в мача!

Да се готви Мика Зайкова.

Ох майко-о-оооо... като цъкнах да видя какво пише си помислих, че критика към рефера ще бъде защо е прекратил мача толкова рано, а то какво се оказа!?

Франк Мир извади късмет, че се срещна с истински спортист, а не с някой анаболен герой. Кобрата спря точно навреме. След това направи наперена крачка напред just for the show и даде повод на съдията да го спре. Това беше и краят на мача. Разочарованието беше за публиката, че не можа да гледа пълноценен мач.

Изглеждаше надебелял и съвсем извън форма. Все едно вече не става за боксьор, където да се върне при професионалистите.