17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почна се... ХАХАХА...... ХАХАХА...... БОЛИ го това, боли го онова..... Защо сега не скачате, както срещу най великия Джоко........???? Той като каже, че е контузен, всички ееееее, като е надал или дядото може.... ХАХАХА..... ХАХАХА.... Дългата ръка на НАЙК..... от 20 години нареждали шлемове те, за да може дъртия и надал да се падат на финал..., сиреч поне единия на полуфинал или другия на финал да може да се опитат да го бият, че паднат ли се по между си остава само един да спира джокааа....... ХАХАХА..... Но той им ИБЪ мамата и на двамата...... Най малко по брой спечелени турнири, НО НАЙ МНОГО ТИТЛИ ОТ НАЙЙЙ ВАЖНИТЕ ТУРНИРИ..... и то 10 титли повече от единия..... Но нека двамата се радват на Хале, Куинс, Базел, ДУБАЙ...... Все велики турнира.... ХАХАХА....... ХАХАХА......... Как само се кантузват на смешните турнири с 1 мил награда незнам..... Как не пропусна Надал шлем?????? Само 1 остава..... ДЖОКА ще е поне 350 седмици номер 1.......кой сега е номер 1.... А? Кой? Кой, кой???? Точно оооо така, на майкаааа Виии шлема е номер 1.....давиИбъдиваците

Силно се надявам коментарът ти да е саркастичен или майтапчийски...в противен случай те съжалявам :D

Мдааа,разочарован съм. Няма да мога да видя отговора на швейцарската медицина на постиженията на пациента на доктор Фуентес.

Хахахха ,май ти си в грешка.Докато Федерер беше по млад ,Джокович вървеше след тях ,същото важи и за Надал.Но годините, амортизирането и травмите си казват своето.Миналата година на ЛО Джоко хубаво нано Надал ,но после на Ролан Гарос ,какво стана ?Джокович ми се ревеше.Надал не му даде шанс ,дори да се закачи в играта .Но като гледам ,много ги разбираш нещата .Руснаците направиха сърбите на смешни ,на АТР къп.Те ще оглавяват първите места в бъдеще.

Титанът в тениса е един и се казва Новак Джокович! Нещо сте се объркали май.....

титанът на актьорското майсторство

Не съм виждал титан да бъде унизен със сет 0:6...

А БОГЪТ на тениса се казва Роджър Федерер!! Схващаш ли тикво??