17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са ни калпави волейболистите ... Такава уникална посредственост цари сред волейболистите ... И липса на желание за игра и себераздаване, както и липса на елементарни волейболни умения ...... Такава липса на постоянство и издръжливост само при нас се получава .... Та те не могат да бият с разлика в геймове Кенгурата(Австралия) и Самураите(Япония), та ще бият третия отбор на Жабарите(Италия) ..... Заслужавахме категорична загуба с 3-0 срещу Австралия .... Безобразно слаба игра .... и незаслужен късмет .... Заслужена загуба срещу Япония, който можеше и да е с далеч по ясно цифрово изражение .... Пак невероятен късмет да играем 5 гейма .... като можеше да паднем в три или в четири гейма .... Нашите примадони прима балерини не могат да изиграят на високо ниво три поредни гейма за да спечелят евентуално с 3-0, какво остава да играят в пет геима срещу топ отборите в света .... Всичките ни успехи са плод на невероятно щастливи обстоятелства и на невероятен късмет в даден мач, отколкото на реални физически и технически умения .... Загубите от Португалия най-вече, от Китай и от Япония, преди 20-30 години биха се сметнали за кощунство и абсолютно невъзможни, но сега са нещо нормално и в реда на нещата .... Волейбола ни върви стремглаво надолу към дъното .... благодарение на ината на инж. данчо лазаров и кликата около него....

Полека-лека ще стигнат нивото на футболистите ни. Учудващо дълго обаче поддържаха прилично ниво, може би донякъде поради странните волейболни схеми на турнирите. За съжаление и в този спорт пътя е надолу. Ще ни останат само напразните надежди, аха да стане чудо и бързо челна среща с действителността.

Ми така ще е, както БФС успя да изгони феновете от стадионите, така и БФБ изгони феновете от залата. R. I. P. БГ ВОЛЕЙБОЛ.

Е няма по-некадърни волейболисти от нашите. Еми то няма хъс, няма желание за игра. Всеки си играе както си знае.Тези волейболисти не трябва да играят в чужбина никога, щом не играят за България. И Соколов, и Н.Пенчев толкова прехвалени с играта си, а какво излиза, пълна нула. Такова безхаберие никъде го няма. Всеки си играе самосиндикално, никаква дисциплина. Тези са просто едно нищо.

Кмета на Пазарджик наля половин милион общинска пара в мъжкия отбор по волейбол.

Пияници татуирани няма какво да се очаква от такива

И волейболистите са татуирани

Добре че няма отбор на гномчетата, та и те да ни бият!

Да отпадат от лигата и без това много от известните състезатели не се състезават за националния отбор

Някой да е очаквал друго ми не е от тия пияници толкова

Безобразно слаба и безидейна игра показаха нашите-за пореден път никакъв сервиз, потресаващо посрещане, пълна безпомощност в атака, на блокада само откъслечни проблясъци, с тази игра и двата гейма, които взехме са ни много... Японците играха много сърцато, грамотно и влагаха доста мисъл във всяко разиграване. Те доказаха, че високият ръст в съвременния волейбол не е никакво предимство, ако не знаеш какво да правиш с топката и защо си на игрището! И престанете с това досадно клише "насред еди къде си", още повече че залата във Варна е в покрайнините на града по пътя за Златни пясъци....

залата си е баш в центракбата част. или по-скоро широк център. това за един град никога не е било математическо понятие. в баш центъра е храмът. защо, когато националите тренираха и играха основно във Варна вървяха нягоре, а като ги преместиха в арена Армеец в София масово се прпиха и нивото започна видимо да пада?

отношение нашите превъзхождаха мини волейболистите на Япония с 20-25 см, но в умение, майсторство и мисъл са на светлинни години от тях! Жалки и смешни....Нищо добро не може да се очаква в бъдеще от тях!!! Още по-малко - класиране за Олимпийските игри.

за всички стана може би ясно как Япония, след две атомни бомби, стана супер промишлена и икономическа сила! С хъс , амбиция, национална отговорност, дисциплина! След две такива бомби ние щяхме още да се крием в пещерите с манталитета, който имаме. Това нагледно ни показаха нашите волейболисти, апропо - нищо по-различно от татуираните ни папуаси, наричащи се национални футболисти.

я тази "звезда" - соколов, като манна небесна. И какво показа - кръгла нула! Един свястен сервис не можа да отправи...

друг мач ли си гледал, та пишеш минус?

изненадващо няма! След играта, която японците показаха с Италия, и на най-тъпите стана ясно, че нашите лигльовци нямат никакъв шанс! Най-доброто решение за зрителите и на мачовете на футболистите от националния отбор, и на волейболистите от националнтия отбор, е да не стъпват повече на стадиона (залата). Това единствено можем да направим като отговор на безобразната им некадърна, без хъс и без амбиции, игра. Друго оръжие клетият зрител няма! Празни стадиони, празни зали, това е единственият отговор!