17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво общо има между маймуна и цвят на кожата?? чунким некой в училище не ви е наричал маймуна?? това е нарицателно за умствени способности а не за цвят на кожата

Зощо ли ако на мен ми изпратят такава обида не бих се трогнал толкова?

Затвор за обида на манго не е по различно от пращане в Белене за виц за Бай Тошо........ Днешните леви са същите комунистие като нашите леви......

Много простотия има в тази България...колкото и да се бием по гърдуте колко сме велики, си оставане един народ с комплекси. Хем се хвалим и искаме чужденците да посещават България и да я харесват, хем ръсим расистки обиди наляво и дясно... Жалка картинка, жалки коментари.

добре, де, според афро-британеца, какво трябваше да е наказанието за белият туземец-ирландец при такъв инцидент? да го убият или само до живот ще му бъде достатъчно?

И аз съм възмутен от решението на съда! Не разбирам защо съдът е глобил младеж, просто констатиращ факта, че въпросният господин, както и всички други представители на вида homo sapiens, са маймуни?

Защо го обиждат с маймуна, той си е жив мангал!!!

Е, ако си беше седял в Африка, никой нямаше да те обижда, нали? Да не говорим за отношението към "белите" от страна на "черните", особено към такива, които не са никога имали в държавата си разнокожи. Това, че сме "бели" е достатъчно да ни наричат расисти, нищо, че "черни" не сме и виждали на живо... Объркан свят!

Маймунска му работа.. А да питам, ако наречеш маймуна бял, тогава друго ли е?

няма никаква прилика

Малко е смешно на 57 години да си мериш патката с едно 16 годишно момче... Бил обиден?! И какво очаква да направи съда, да го вкара в затвора ли?! В края на краищата, като не иска да те обиждат в социалните мрежи, просто не влизай там!

Да не вземе сега от разочарование да му окапе опашката...

"... съдът се позова на точка в закона, която се отнася за обиди, които не са фатални и нямат последствия за обиждания.". В практиката на нормалните съдилища съществува право на позоваване на предишни съдебни решения! Т. е. ... " маймуните" са си маймуни! Безнаказано, защото не носи вредни за кожата последствия!

Ако нарека жена си "маймуна" това на сексистка или расова основа ще бъде (жена ми е бяла)? Много чувствителни тези милионери, бе! Аз, ако съм милионер, няма много да ми пука как ще ме нарече някой в социалните мрежи! Баси педерастията!

Ако наречеш жена си маймуна, със сигурност ще се отървеш с поне едно дело за домашно насилие.... Питай патило.... Някои жени са по-злобни и от 57 годишния чичко тук...

Защо думата маймуна де е обида на расова основа????

Всъщност маймуните би трябвало да са обидени, че ги сравняват с африканците!

- ирландски младеш - младеШШ ??!