Разправиите в плуването нямат край, обиди хвърчат между национали с квоти за Токио

Антъни Иванов, Йосиф Миладинов и Калоян Левтеров се разправят в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината ще изплува с тинята от блатото наречено БГ спорт ! Тренирайте за здраве ! Или бъдете бъдещи пациенти!

Не оправдавам нито треньора, нито доктора на нац.отбор, но на Антъни му е лесно да "развявя байрак" отвъд океана! Защо нИ рИва като беше в България и като е бил в същата ситиуация? Сигурно е пил само мляко от козичката на баба си докато чупеше рекордите.

всички зобили доживотна дисквалификация. миндилите няма да тренират но ще търсят дилъри на допинг! и оп кой ми сра у прашките

Каква полза има от тази ваша "новина"? Вас пък какво ви интересува какво си разменят плувците по социалните мрежи?! Кой, какво, кога и на кого бил казал....??? Те се познават и си говорят за нещо тяхно...вие какво, разбрали, неразбрали, разнасяте клюките?!

С наши пари го правят!

Biite se... 4e e no muxo

Типично за Шибанистан!

Вие верно ли си мислите, че Антъни/ или Антон/ е чист като сълза и пие само витамин Ц. Основната разлика е че той тренира в Америка, а там имат финансовата възможност да взимат последно поколетие стероиди които не са включети в допинг листите със забранени препарати все още. Нашите понеже не са на това финансово ниво си боцкат стромба от 80те години. Това е грозната истина. Както казваше един наш треньор на запад им дават ядрено гориво а ние сме още на дърва и въглища.

Мислим си, че не пие забранени медикаменти! Останалото е дъвка за навници!

Не! Взема и витамини Б 12!

Откриха топлата вода ! То от време оно в българското плуване се работи на два принципа : 1. Наши и Ваши ! 2. Зоб наред ,за да има резултати и да лапат федерацията и треньорите пари от горките деца ! Кой се спасил в чужбина -спасил ! Който е останал макс 2 години след пълнолетие е вече плувно-анаболна развалина и да се оправя !!! Да идват новите рибета ,от които едни и същи лица от десетки години цоцат пари !!

Антъни от село Цалапица, Пловдивско, се взе насериозно.

Чувал съм го за нещо това село??? Как да е, добре, че е с. Цалапица да изплува педерацията!

Още от времето на Иван Абаджиев стана модерно да казваме "методика" и да подразжираме "химия". За мен някак си методика в спорта трябва да са вида, количеството, последователността и качеството на тренировките. Употреба на разрешени препарати за възстановяване да. Ама като кажат "пием само витамини и хранителни добавки". Да прочетат малко какво ще им се случи, ако пият витамини с шепи. Хранителните добавки са по принцип вещества с бавно действие. Ясно е, че след тренировка за възстановяване се пие нещо друго - не казвам забранено, но това не са само витамини и хранителни добавки.

Явно са гузни, щом са се припознали... Допинг тест за тях има ли или не?

Ще има като спрат да се крият.

Антъни е прав. Спортните федерации са пълни с лели и чичковци с мислене от 80-тте. Жертви са спортистите, които мълчат и правят каквото им се наред както винаги. С тоя подход толкова резултати в спорта.

От опозицията, не от позицията

Българска работа. Още нищо не е изяснено се изпокараха. Гледат от българските политици, особено от позицията.

Ех какъв "хубав" скандал, сега и ако имахме и добри плувци щеше да е чудно, но уви ние последните години сме по-известни с разправийте по разни федерации, отколкото със спортни постижения.