17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво означава "опресиран" човек?

Е -опресирана.

Опресия,опресиран

на снимката мъж или жена е, или е нещо кредно между гюле и чук ?.

PEYTSCH

За да не правят неприлични знаци с ръете следва да са на подиума само с белезници на гърба...

Тази пък какво е "опресирана"?!?

Леле какъв змей!!!!!!!!!

Сериозни познания от страна на преводача :):):)https://profile.dir.bg/login?redirect_url=https://corner.dir.bg/comments/razsledvat-olimpiyska-medalistka-zaradi-zhest-na-podiuma

Нямам думи! Все едно е показала среден пръст на някой или е развяла нацистки лозунг! Какво толкова?! Един хикс, който бил символ на подтиснатите и репресирани хора! Ми има такива по света и трябва да се борим срещу това! Ако я санкционират за такова нещо, освен че ще се изложат, ще потвърдят правотата й! Това също си е мирна форма на протест! Значи за едни може, за други не! Хайде не се занимавайте с простотии!

и мноог пари, с които ще спаси себе си и семейството си от гетото, където ежедневно черни стрелят по и убиват други черни, но не ги пишат в новините

И според теб тази с какво е репресирана? А, да...забравих. Не са й подарили златото, заради цвета на кожата. Извинявам се, занапред ще чета статиите по-внимателно.

Затвърждава мнението ми по въпроса за примата на расите.

Защо трябва лично тя да е репресирана? И само цветнокожи ли могат да бъдат репресирани!? Има много подтиснати хора по света от различни националности, раси, религии и пол! Това е факт! Така, че такива коментари и пьрвосигнални реакции са ми странни!

"И само цветнокожи ли могат да бъдат репресирани!?" Ами питай тях. Само те се правят на интересни.

Олимпиада не е мястото за какую-то и да е жестове. Има си принципи и традиции. Това е място за спорт. Дори войните са спирали по време нс Олимпиадата. Като не ви харесва направете си Олимпийски игри на репресираните. Насрахте се вече .

Мръсна маймуна! Са си ходи в Африка!

И с какво точно олимпийските игри подпомагат "опресирането"? Защото разбирам да протестираш, но на място където тази "опресия" се случва? Иначе е просто един цирк - елате ни вижте...

Ясен си ми с какуюто и с това изказване! Някои хора са свикнали да живеят под репресии и не обичат свободата и демокрацията! Дори се дразнят на всеки, който се бори за това! И щом го прави непременно трябва да е лично засегнат! Разбирам ви! Въпрос на манталитет!

На античните олимпиади как ли се е процедирало в случай на разни такива и онакива жестове? Как е постъпвал античният Олимпийски комитет?

А ако някой е фен на Римската Империя и вдигне поздрав като отпреди 2000 години директно ще го арестуват нали?

Правилно разследват. Това е вътъкът на олимпийските игри - съзнателно забравяме и принебрегваме лошото и показваме силата на доброто. Това не е място за протести, а за мирен, добронамерен общ ход към бъдещето. Това е замисълът на Игрите - залагаме на привличането, не на отблъскването.

Според правилата на МОК “всяка демонстрация на политическа, религиозна или расова пропаганда на места, на които се провежда Олимпиадата, включително на подиума, е забранена”. Х а ха доста нелепо звучат тези правила , а какво прави самият МОК спрямо отбора на Русия, това не е ли политическа пропаганда ? Същиат този МОК дескриминира нормалните хетеросексуални мъже и жинш и ни навира в очите гнусните гейове и джендъри...Доста смешна е ситуацията, по фашистистка олимпиада не съм виждал, по добре да се прекрати и да се дадат медалите на назобаните от сащ...

А спрямо Русия как се постъпва, това не е ли политическа пропаганда а ??? Допингът няма никакво значение в случая, сащ-исаните стортисти са яко назобани, ама тях не ги проверяват. Двойният стандарт ли е духът на олимпизма ?

Абсолютно съм съгласен с вас, но самият МОК не ги спазва, отношението към Русия е война и политическа пропаганда. Възхвала на гейове и джендъри e репресия спрямо нормалните хетеросексуални. Назобаните спортисти от сащ защо не минават на допинг тестове??? Къде е олимпийския принцип за мир ???

само това знаете да повтаряте, един идиот го каза и вие като малоумни папагали повтаряте

рязан

ти си бял и си прост... и ко...да те пращаме в русия ли??

tonk11

Тази не прилича на човек с 3 цвята в косата, кафява кожа и брънка на носа като на прасе и е допусната да участва на Олимпиада. Какво и е репресираното?

Това не трябва ли да го прави пред Конгреса или пред Белия дом???

На мен най-близката дума, за която се сещам е опрасване. И по снимката е такава.

Тая не прилича на човек бе

Приятелю ХА, кажи ми как точно показването на политически символи подпомага борбата с опреираните? Как спорта, който досега е бил място, където всички политически различия са били прекратявани, сега се превърна в трибуна на една лява политкоректна пропаганда? Не, тези не се борят против репресията, а просто търсят внимание, което инак не биха получили, ако не се представяха за жертви или "борци" за справедливост...

ти нямаш очи нали си дилдо, кво ти пука.

В трюмовете, в трюмовете най-добре ще прави знаци тая, и рижавите пъпчивки и те са за там, там е ниско, постоянно си коленичил...

Жената просто подкрепя хората със сърдечно съдови заболявания (хора с опресия). Те я изкараха политическа пропаганда.

“Този хикс е мястото, на което всички опресирани хора се срещат”. Я пак? Да ти вадя ли тълковен речник?

Олимпиадата не е цирк. Да си завират тъпите комплекси за малоценност в черните дупки. Аман от тия чернилки!!!

Дори "миролюбивата форма на протест" Е политическа пропаганда. Отделно че клякането пред негрите е и расизъм.