17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заплата 5 милиона на сезон.4 пъти по малко от Арсенал.Даааа

Най-после си отива на място, при камилите! От турчин европеец не става! Бактън!

Обидиха момчето, гениален футболист, натурализиран немец, по-им верен от техните родом. Какво искат още на Запад? После ще се жалват колко лош бил Изтокът... Щом него не могат да търпят, какво остава за останалите! Трябва им един Ибрахимович да ги спастри и навре на роднините им в килера, културно казано.

точно го обидиха? С това, че не са съгласни да славослови султан Ердоган ли?

Не го харесвах но след като разбрах какво прави всеки месец се радвам,че има все още такива Футболисти с главно Ф

Спокойно, турчинът е хитър, спестил е много. Само се чудя, ако не беше известен футболист, а най-обикновен грозник, дали тази госпожа щеше да му обърне внимание.

Тоя тиквеник отиде да играе в немския национален тим заради пари, не заради друго. Сам беше казал пред някой си че още тогава се чудел дали за Турция или за Германия да играе но видял по-голямата далавера да е за Германия... той беше един тия които не пееха химна преди срещата а само се пулеха със затворена уста. Кедира беше същата работа. Затова на последното първенство много ми беше кеф как "маншафта" не можа да мръден по-нататук от групата си и си тръгна преждевременно.. ама то било щото били в лоши хотели, Путин бил виновен.. мърди!! като им е пълен тима с такива сбиротаци откъде ли не, така им се полага. Турци, араби, негри и какви ли не - немски национален отбор? Айде майната му..

Arcadium

Не смее да се върне в Германия вече. Така се осра там, че германците не искат да го видят.

Какво ми дреме за турците д.в.е.майката.

съм казвал,че от ритнитопковци няма никаква полза !

От тебе ползата каква е? Това момче е дарило милиони на бедни и благородни каузи. 100 живота няма да стигнат да направиш доброто което е направил той до този момент. Повръщами се от шибани тролове като тебе.

Щом жена му дава акъл ...Ще съжалява горчиво.той никога не е бил турчин.израстнал е в Германия години живее и рита в Англия.Далеч няма да е същото.никой не е пророк в родината си.Ама негова си работа.очакванията са големи а той отдавна не е играл.И като се издъни като Бербатов ще почне да прескача отборите

Само уточнение - според теб, Бербатов в Тотнъм, в Юнайтед или във Фулъм се издъни? Не се заяждам, просто не схващам сравнението...

рязаният тулуп да заминава за анадола, където му е мястото!

Е сега вече може да се пенсионира ... А колкото до заплатата, никоя звезда като него не играе футбол за €16 000 .... (150 000 турски лири) на месец. В Лудогорец взимат такива заплати :)

за куха кратуна и това е твърде, твърде много!!!

5 милиона на сезон.

Голям късметлия е това момче - За тази жена отивам и на Луната ако каже , но просто не съм имал неговия късмет да я познавам !!!

Правилно е направил - Топка може да рита и в Турция , но нека НЕ се заблуждаваме - Накрая ВИНАГИ става каквото каже ГОСПОДАРКАТА !!! Едва ли ще се намери МЪЖ на света който може да откаже да изпълни желанието на такава жена !!!

Kenn1111

Принципно кариерата му е приключила а и немците с право го изгониха навремето.

Евала... сега вместо 350 хил. паунда на седмица ще работи за 150 хил. турски лири на година, но ще има възможност да ближе задните части на султана.

Ами хайде де, да си ходи в Ердоганландия, че иначе като агитира за Ердоган, после се чуди защо не го долюбват.

Навремето родителите му са избягали в Германия за да му осигурят нормален светски начин на живот, той се връща обратно към корените си. Този е чистото доказателство, че не могат да се социализират определени прослойки, въпреки прфектните условия, които страната им е предоставила.