17-11-2017 20-11-2018

Коментари

75% от снимките в статията са на загубилия отбор. Евала, Дирник, евала барцилона.

Малко като теория на конспирацията, но няма да се учудя, ако са взели Куман (той дали го осъзнава е друг въпрос) да игони всички от тарторите. Кой директно, кой индиректно. И след това да дойде Шави на чисто.

Можаха да задържат Меси, но не могат да го накарат да играе насила.

бой по барса,бой по барса, бой,бой,бой. ПАРАЗИТА МЕСИ ШЕ ДРЪПНЕ 70 МИЛКИ ОТ КЛУБЪТ? И те не го махнаха? сега да си плащат. на тиренът и по банка.

Хилки

милки, пич,милки! 70 МИЛИОНА Е ГОДИШНАТА ЗАПЛАТА НА МЕСТО В КЛУБЪТ! Вече не връща и 2% от тях като игра и раздаване на тиренът. На всичкото отгоре, тоз паразит, вместо да е изгонен с дела и позор че е алчен: НАПРАВИХА МУ МЕТАНИ, ИЗКАРАХА ГО ГЕРОЙ, ПРЕЗИДЕНТА ИМ БИЛ ЗА КЛАДАТА. На ти сега - бой на тиренът. Бой по барса, бой по барса, бой, бой, бой. Само така ще оздравеят.

Сега Ицо Кюрда ще се отрече и от Барселона.

Първият гол е класически, как Барса получават такива. Някой от централните защитници хукне напред да пресреща и става дупка която с 1-2 паса излиза човек сам срещу вратаря. Или при 2:1 където излизат 5 човека от Реал срещу 2 защитника от Барса. Къде са останалите. И полузащитата липсва. За първото за излизането напред и неправилното позициониране на централните защитници, го има дори в българският отбор и понякога централните ни защитници играят като бекове на 35-40 метра един от друг. На последният ни мач Кристиан Димитров си изкара жълт картон почти на централният кръг на терена, при топка за противника. Какво търси там? Ако бях треньор, щях да ги вържа на тренировки с ластици защитниците, да знаят как да стоят един от друг и на максимално какво разстояние и да не се махат от центъра. За централните защитници терена трябва да е по-тесен като игра.

Интересен анализ. Дано го прочете който трябва

За всички който не ми повярваха и твърдяха, че това е измама. И аз така мислех но пробвах и видях. Без да е опитал човек не може да каже кое работи и кое не. https://youtu.be/6KKJUb68uJw

Време е вече да викат Ицата, а Мика да води тренировките и да реди състава.

Куман е слаб треньор. Той изгони двама прекрасни играчи - Ракитич и Суарес. С Куман Барцелона сега е средняшки отбор.

Вамос Реал,пута барца але але:)

Тая глупост пък от къде я измисли? Словен мрази Левски (за отбора става въпрос)!