17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То много хубаво, ама Хонда казват ЧАО от догодина на Формула 1 .....

Причините са няколко но най вече Мерцедес мина от хай рейк на лоу рейк за 2021г.От самото начало редбула е по бърз тази година.Те си останаха на хай рейк.Освен това започнаха да използват 2 "хватки" едната от които не е много разрешена:гъвкав заден спойлер.Когато ги хванаха минаха на следващия номер:миналото състезание караха с ниско налягане в задните гуми което позволява при скорост колата да става по ниска от налягането на спойлера.Пирели ги хвана най вече заради експлодирали те задни гуми иначе нямаше да разбере никой.Така от следващото състезание се въвеждат по строги проверки на налягането на гумите.Тия хитрости на редбул не са много коректни но си понесоха последствията Специално за Франция ред бул намали задния спойлер на колата.В резултат по ниското съпротивление колата печели няколко десети.Около 3.Това беше и причината Верстапен да излети на втория завой и само факта че във Франция няма чакъл или ограда оживя и спечели.Сега В случая Мерцедес допусна грешка за Ботас който можеше да си спре втори път.Мерцедес със промяната на шасито си създаде огромен проблем но се налага заради 2022.

ФЕРСТАПЕН ОТНОВО ПЪРВИ......

Чеп за маймуньо !

Всичко е цирк и театър. Накрая пак шампион ще е хамилтън за рекорден път. Бас слагам.

Не съм сигурен.мерцедес спря развитието на колата заради 2022 а ред бул натиска яко даже започна да "краде" инженерите по шасито от мерцедес.определено Мерцедес тази година е по бавен от миналата.Засега Хамилтън се държи но Ботас загина.

Черния повече победа няма да види

Добро състезание. Май ще почна пак да гледам F1 редовно.

Айде Хамилтън отново гризна дръвцето

В Петък бяха свършили в магазина колите на Ред Бул , ама надявам се в Понеделник да са докарали нови , че да си купя и повозя на кола “Ред Бул”!?! Пълна идиотия ! Очаквам Кока Кола и МакДоналдс да пуснат самолети !?!

тесли и други разни...пазара няма да е същия

в Перник явно има само кока кола и фолксвагени , за друго не си чувал

Хапчетата бързо

ЖУЛИ ДЖБРА 4та ПРЕВАРКА.... МАЙЙ СЛАНИНА С ЛУК И БАХУР... ОБЛИЖИ С МЛЯСКАНЕ МАЗНИТЕ СИ ПРЪСТИ И ГИ ЗАБЪРШИ У "белио" ПОТНИК..... ЗА ДЕСЕРТ УДРИ ЕДНА ВКИСНАТА БОЗА И ЛЕКА НОЩ СЕЛСКИ....

и се нарича ХОНДА !!! моторите на японците задминаха тези на германците. И това се случва и при масовите коли. Хонда е вече номер едно. немските коли са един надут балон без реално покритие откъм качество и особено надеждност. А хай левъл бранда на Хонда наречен Акура е мнооого вече пред германците. И го правят много успешно с атмосферни мотори. не си давайте парите за немски коли- за много пари получавате много ненадежност

Съгласен съм с теб! Сложих ти плюс...но какво ще кажеш с Макларън Хонда на Алонсо преди няколко години.

и се равиват. не е страшно да грешиш.Лошо е да не се изжличаш поуки и да не се развиваш.Немците знаят че жинаги има мутри да им купуват луксозните коли и ги боли х..я за надежноста

Алонсо има вина за това Хонда да не са с Макларън в момента. Орева целия свят, че двигателя е слаб, когато беше повече от ясно, че японците имат нужда от още малко време за да направят нещата както трябва. В годината, в която Хонда и Макларън се разделиха, японците отидоха при Торо Росо и вече беше ясно, че са на прав път. Ако лигльото Алонсо не беше бучал и лобирал за любимото си Рено, сега Макларън щяха да са там където са ред бул.

Решенията за задвижващите системи не се вземат от пилотите...

Добре пресметната стратегия от Ред Бул.Отлично пилотиране от Макс,не се подаде грам на напрежението,атестат за бъдещ световен шампион!

BajMihal

Ееее, не ги е срам... расисти! Как може да не пуснат неото да спечели?

Евала на Макс и Ред Бул - голямо състезание направиха. А Ферари се изложиха отново :(

Тъмния бял ден няма да види вече.....Ахахахахаха

Расист тъп

Red Bull Honda майна! Това е!