17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми кат не ще да бяга крантата ...

Поредната глупост , айде стига се правихме на олигофрени

Жалко, че няма наказания за извиване и усукване на родния език, и за измисляне на несъществуващи думи и словоформи. Иначе нямаше да останат "журналисти" - щяха да се образоват поне малко.

Браво! Само така за такива мъчители!

Състезанието е по Ендюранс, нищо общо с гладките надпрепускания от снимките към статията и жокеите. Наказанието на ездача е спиране на състезателните права - две години за нарушаване на правилата за контролирани лекарства против конете (ECM) и осемнадесет години за злоупотреба.

какъвто и да е случаят. за мен това е най-красивото животно евър. жокеят е мърляч и не ме интересува, дали е в пандиза или не се състезава.

Жокеят е виновен, а собственикът на коня нищо не е знаел хммм, интересна ситуация

дано изгние в затвора.

че е назобил кон ли бе неандерталец

Ми що не? А или ти си от ония дето искат всичко друго живо да мре?

един расов кон сигурно струва повече от хралупата ти. да не говорим за това, че няма по-красиво и вярно животно от коня.

Защо са тези заглавия-уловки? Това не е добра журналистика. Доближава се до фейка опитът да се произведе новина от нищо.

От статията не става ясно, но вероятно жокеят е наказан с 20 г лишаване от право да се състезава, а не с 20 г затвор, както може да си помислят част от читателите!

макар че там не си поплюват - в ония държави. сигурно за смъртта на един сокол дават и доживотен.

Къде ги отнесе тези 20 години? В затвора, на каторга или в концлагер?

Оляхте се вече с тези мръсно подвеждащи статии. Отделно неграмотни.

Това им е работата! Да се уливат и да са неграмотни. Кво им обръщаш внимание на тези дебили?! Този сайт е за развлечение, а някои му казват за ташак...

Проблема е че грамотните четат не само DW, BBC и CNN. и като им писне от цензурата и изискването да превеждат само долнопробни помии, им писва и след седмица - две напускат. Остават само такива, които им е все едно какво ще пишат, тъй като и без това представа си нямат за какво става въпрос. ПС. Преди време един подобне беше написал "кучетата са еднакво важни с децата"

Да, така е!

те да превеждат от ББС и СНН и ДВ гор-долу става, ама те главно превеждат от Сън, Дейли мирър и подобните таблоиди, особено активни са за статии с научно съдържание от типа "изследвания доказаха , че смъртността при онкоболните .от ковид-19 е три пъти по-голяма от.....":))

умира преди четири години заради открита фрактура на предния с идесен крак - аз затова не ходя на лекар - я ми е открил нещо, я съм умрял.

Тук някой неграмотници даже не разбраха че се подграваш с нелепо написаната статия "умира преди четири години заради открита фрактура на предния с идесен крак по време на състезание във Франция." Същите тези неграмотници пишат също толкова неграмотни боклуци по медиите. За неграмотницте пояснявам - според статията конят е умрял заради "открита преди 4 години фрактура". Умрял е от допинга, който е предизвикал усложнение във фрактурата, а не е умрял, защото фрактурата била открита преди 4 години, както е написана в статията.