Реванш върху индиго събуди Ливърпул за четвъртфинал

Мърсисайдци забравиха за 90 минути проблемите си във Висшата лига

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Негрите са РАСИСТИ... Тия идват в България, САМО за да ОТКРАДНАТ нещо от нас.. Негрите в Африка бяха част от огромните Империи- Великобритания и Франция, до 1960 г... До преди 60 години.. А в Южно- Африканската република, англичаните управляваха до 1990 г.. Обаче, Негрите- маймуни са Расисти и НЕ искаха англичани и французи да ги управляват... и направиха собствени държави в Африка... Тъй, че ако дойде, негър в Европа и България, то тоя идва САМО да КРАДЕ от нас. Тоя негър НЕ иска нашия Президент или Правителство да го управляват.. Оня маймун ИСКА да ЗАВЗЕМА чужди държави..... И затова, който помага на негри- маймуни е ПРЕДАТЕЛ като поп Кръстьо и Стефан Стамболов... . и трябва да утр.епем и маймуната и Предателя, за да я има България още 1400 години.

Мдаа, защо тогава са избили милиони французи след голямата война? И защо Британия е много по-бедна от колнии като Канада и Австралия? Само питам?

В ЮАР управляваха холандски нацита(въпросът е дали те прибираха ресурсите, или както обикновено бяха наемници?) по време на апартейда, бро, много си зле с геоисторията! В Холандия има много синагоги!

Посредственото отборче ляйпциг, от бившата гдр, се отърва само с две парчета във вратата, можеше и да са 5-6 ...

Работил съм в Лайпциг през 85г. и след това през 96г. и ще ти кажа само,че за тези години реновираха града на 100% и едва го познах та е добре да видиш и тогава да храчиш а явно и от футбол не разбираш

Бабо яго, къде прочете, че съм казал нещо лошо за града! Говорех за посредственото отборче! Споко, още дълга манталитета ви на комунисти, ще ви държи зависими от рушняшката напаст!