17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Революция" и "футбол" в едно изречение означава само че са измислили нов начин да изцедят повече пари - не само чрез продажба на феновете-баламурници, но и с нови рекламодатели върху въпросните екипи. Досадно е вече да гледаш как превърнаха една забавна игра в мултимилиарден бизнес, предназначен за бавноразвиващата се част отн населението

Вече кой гледа футбол? Това е гордост само на изостаналите нации.

"Революция", "Сензация", "мода", "лудост"... на феновете не им пука за тренировъчните екипи. А вие иначе мжоете да продължите да си списвате безсмислени рекламнни статийки.

Продажбата на парцали дори да се вдигне, нивото на футбола отдавна е паднало. Кой нормален гледа футбол?!? Това е спорта на дрогираните зомбита, наречени незнайно защо фенове.

Нивото на футбола паднало? Това е може би най-трудния спорт. А нивото е дори прекалено високо. Чак няма време за забавление. За 30 секунди може да провалишщ един мач и цял сезон. Трябва да намалят малко това ниво и да се върнат към романтиката.

Ти дори не си наясно със спортовете щом твърдиш, че това е от трудните спортове. И не си гледал истински футбол. Сега правилата са толкова тъпи, че на практика футбол няма.

чак пък най-труден? всеки спорт професионално е труден. ходи да видиш хокей в НХЛ колко е трудно, мач през 3 дни и като почнат от Октомври така до Юни догодина.

Ората са го казали- "Докато има балъци, ще има тарикати"

Пфуууууу

Чудят се как да накарат баламурниците, които гледат футбол, как да се разделят с още няколкостотин евро/паунда.

Що бе имат си хоби хората а ти глупако бугарски кво хоби имаш дебил

По-евтино, повече се търсело от бедняците. Пич никой не си купува тениската на Меси, Роналдо или Левандовски за загрявка, всеки взима официалната. Затова, че си беден ще си купиш фалшива.

мисирки.... загрявка = да ти изсипят кофа гореща вода отгоре правилният термин - разгряване, warm-up

Лигльовци. Маркетолозите си търсят ниши, а консуматорите ручат.

или техниката. Ние взимаме заплати да речем... 1200лв но си купуваме телевизор за 600лв.... В европа взимат да речем 2000 евро заплата но си купуват същия телевизор за 300евро Та ако имам 2000 евро без никакъв прблем ще си купя екип за 60евро.. но ако взимаш 1200лв.... няма да си купиш екип за 120лв

Какъв е тоя телевизор за 300 евро ? 10-инчов ? Кой си купува такъв боклук !

в БЪЛГАРИЯ отдавна нямаме ИСТИНСКИ ФУТБОЛ

Егати и времената , егати и нравите - една фланелка и едни къси гащи струват колкото отоплението на дърва за цялата Зима в България .

прав сте много ХОРА едва оцеляват и едва свързват двата края

Европа е свикнала да изсмуква ресурсите на другите страни газ евтин електеичество евтино естествено че за флянелки и гащета ще мислят

а тука проблема е България последните 30 години.... нито един читав човек не се намери да управлява държава... Както се казва... на калпава ракета космоса й крив... сещаш се?

България няма колонии.Отде евтин газ.Осен сама да беше разработвала някакви залежи ама тя и технологии няма.Тоест трябва да плаща на чужденци да ги работят

защо над 4млн българи заминаха за чужбина да мият чинии. Щото дори само да мият чиний взимат 2000евра минимум

2к евро за миене на чинии никой не дава никуде на Запад.В Сащ може но там живеят като скотове че цените са уау