17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ахахаххахахах нашия дебелак митио пищова е спал с 1320 жени повече от дениза така че са не се хвали много.

Американския Митьо "Пищова" - дай им да се хвалят :-) Що не се хвали Рон Джереми (мисля, че знаете кой е ?!)

"Започна да крещи "о Господи, той е мъртъв, убих го". Опитах се да успокоя, като и казах: "не, миличка, счупих си оная работа"" ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗСЕЧЕНО НА МРАМОР!

Pazi boze sliapo da progleda.

Какво ме занимавате с този циганин, който не виждам какъв пример за подражание може да бъде! Целия нашарен като някакъв гущер и с обеци къде ли не- това го правят хора с големи комплекси. Ако ми е толкова трошлив мога да му помогна/ и белите имаме прилични парчета/, но не зная дали ще ми хареса контингента на жените, които се съгласяват д аправят секс с него.... Кой знае какви изроди са.

Какъв мъж какво чудо!

НА тоя много му е крехък изсъхналия клон :))))))

Ами да не е спал.

барон мюнхузен намирисва..

Аз дадох на един чичко ,но той като голям простак ме дал на десетина мъже да ме оправят. На сутринта ме болеше отзад ,но се оправих. Сега давам само на мъжа си .

Всеки ден ходя по проститутки. За 20 години са над 7000 . Различни всеки път. От офиси ,по магистрали,по витрините в Холандия и Германия. Не пропускам ден. За първи път се хваля

..."... Рома е за пиене, циганина си е циганин..."... И като им кажеш на жените,че повечето от тях нямат акъл и поне 3 четвърти са проститутки се сърдят и те мразят цял живот но....Поне да беше " убаф", а то плашило..

Просзд сиганин

къв е тоз импотентен аматьор? това не е нищо. ето, аз например в най-скучната петъчна вечер спя със само 5000 жени. и то за една вечер. и то когато денят ми е бил лош и искам да си почина вечерта. тоз мухльо ми разправя че ДО СЕГА е стигнал 2000 жени. пълен задръстеняк и импотентен хвалипръцко. Аз ако почна да разправям...и то за жени става дума. нищо друго не е пробвал. и това ми било мъж. ето, аз съм пробвал и жени, и кози, и овце. кокошка съм пробвал тотина пъти ама нещо не се получава - всички умират после. кобили съм пробвал около 3000 пъти миналата година...слон съм е...ал преди четири години като ходих на сафари в африка. там ми докараха едно стадо женски слонове, около 30 бяха, и една вечер ги прекарах и тях. горили съм прекарвал.... абе няма да се хваля ама доста животни и хора съм прекарал. А тоз импотентния му кажете да си пие хапчетата и да си гледа порно списанията. За нищо не става. 2000 жени до сега, чак ми става жално за човека. абе какво ще го жалиш, да върви да се лекува...

Аз не разбрах - хвали ли се или се оплаква?

А. Ожинов с 2 и фалира.

А Божинов с 2 жени и фалира.

Хахаха, супер! Браво за поста, хахаха

Ако гледате документалния филм Последния танц, ще разберете, че и 2000 жени не са го спасили от това да стигне до ръба и да си посегне на живота. Човекът признава, че имал травма - майка му не го обичала и го изхвърлила от вкъщи. Останалото е своего рода наказание за женския род.

Наказание за женския род като е ощастливил толкова к.рви?

Използваш думата щастие в интересен контекст.

За първи път чувам че може да се счупи нещо по човешкото тяло, в което няма кост. Ама какво ли разбирам аз. Вероятно става въпрос за някакво разкъсване а не за счупване, ама или на Родман толкова му е акъла, или този, който е превел статията толкова разбира.

Това е изразът - “счупване”. Прочети повече по темата...

Е извинявай, че не чета лекарски журнали ако това визираш, просто не съм учил за доктор, ама в заглавието счупване не е написано с кавички, както си го оградил, така че съвсем резонно съм си задал риторичния въпрос.

Това не може да са истински жени!!!!!!!!!!!!!!!!!

както правилно е казал за професионалистките - "поне 500", останалите знаеш ли ги какви са

Тъпо животно...

Даа, много важна и поучителна новина.

Много ниско ниво тези статии - три пъти чупил трябва да е

Е, и? Митю Пищоа е спал с 5000! Всичките до една менекенки, поил ги, плащал им е следването, дажкузита, дрехи, телефони. Сега спи само с 1000 на година защото сърцето не го държи.

Забрави да добавиш,

TheAgnostic

Че ги е и порил като риби

Може ли да ми обясни някой, как се чупи хуй? И как три пъти?

С лъскане на жезъла няма да стане, трябва си и действие, ама щом до сега не си разбрал не опитва.

Маймуните имат пенисна кост. Хората нямат. Така, че ако отговаряш на някои условия можеш да си счупиш оная работа

Прекъсват се след движение като че ли чупиш пръчка ктъвоносните съдове. Отпред остава да стърчи, докато задната част спада. Изключително болезнено. Поставят ти го в лед и.... останалото можеш да го научиш след бурна нощ с жена!

Голямата новина Еблив Негър

Такива откачалки са милионери и звизди в американското общество, а обществено значими професии като лекари, сестри и инженери цял живот работят, за да изплатят студнетските си заеми. 68% от спортните милионери се разоряват няколко години след края на активната си кариера, поради липса на грамотност как да управляват парите си.

И този Мурджо не прави разлика. От състояние 27милиона долара сега е на 500к. Там този начин на живот им взима всичко.

Ти понеже не си си прахосал милионите виж как ги разбираш тия работи. Отде ви изравят бе.

Я пък тия! Не ги ли е било гнус?

не, защо да ги е било гнус зщом е било по любов ... към парите