17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Балъков беше влязъл нашите щяха да са по-добри.Такива некадърници не съм виждал.Минаха два пъти центъра.Чехите можеха да вкарат десет гола,просто имахме късмет.Андора, Лихтенщайн и Сан Марино са по-добри от нашите чалгаджии.

Провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават...

сложих 10 лева на Чехия. Ше сложим 10 лева и на Косово. Ти, фен, не ходи на стадиона, ако не си мазохис.....

Аз ,лична аз , се съмнявам, че играхме с 11 футболиста. С 11 егн-та ще се съглася, спортиста да, но не и футболиста. Вярно е, че заради Красимир Балъков гледах мача, но си беше поредната излагация. Не съм съгласен да ги им пазим психиката - за кога да ги чакаме? Като станат на 40 ли? Всеки да си знае грешките. Поддържаме сумати безработни егн-та ББ,СС,ЦЦ, президенти, депутати,министри, евродепутати и еврокомисари! Тези 11 за нищо не стават. ВРАТАРЯТ СТОИ НА ГОЛ ЛИНИЯТА, ЗАЩИТАТА СЕ ДВИЖИ КАТО АРТИСТИ ИЗЛИЗАЩИ НА БИС, СРЕДНАТА ЛИНИЯ ТРУДНО МИСЛИ, А НАПАДЕНИЕТО МИСЛИ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ. АПРОПО Иса вкара готин гол и не знам, как не разбират, че хубавите неща стават след доста труд, а случайностите могат да ти донесат печалба само в тотото!

От къде да не ви отписват, бе? От чалготеките и тату студията, ли? Я си вижте на запис и двата гола, които получихте. Нямате базови познания, как се покрива съперников нападател в защита. Нито персонално, нито зона. Чехите ви правеха "смешни" по всяка точка на терена и само късметът ви покри да не си тръгнете с пълна кошница. Само през последните 10 минути проиграха 5 чисти положения.

Какви профисионалисти са нашите. Те въобще някога тренирали ли са пасове, диагонални пасове, разигравания аа уу. Аз видях само индивидуална игра. Който хване топката от нашите и тръгва напред без ясна представа какво ще правят. Личи си каква е подготовката им...

Добре, че в отбора имаше едно турче от Делиормана та да отбележим гол.

Българското корумпирано- мафиотско първенство не го гледам от години, скоро ще спра да гледам и националите с такава грозна игра.

в един списък на отбори,които следващите години няма да гледам

"Пичуи", аз от '94 насам не съм ви вписвал, че да ви отписвам сега. П.П Бефесе-то ако не беше личната касичка на перукан, може би щеше да е по-добре положението, знам ли...

ВсВ

Как да ви отпишем като изобщо не сме ви писали? Слабаци!!!

и на загубите се радваме. Ехеее 1:2 а можеше и по-лошо да е.

Мачът с Косово чакаме.....Предният път косоварите ни надиграха и само късмета ни спаси.....Не знам тези уж професионалисти дали го помнят това. С тази игра в защита и физическа подготовка, равния с Косово ще бъде успех и голяяяяяям късмет...

Вие сами сте се отписали, защото не играете с ум и сърце.

Пълни нещастници и срам за България.

прави са хайванчетата все още имат шанс за предпоследното място :-)

ПОМИЯРИ ! Долни МЪРШИ ! Бяха като "мухи" без глави! Не минаха центъра след случайния гол на Иса !

Малей, тия дано не четат тука, спукаха ги от бъзик.

Отписани сте отдавана. Нито ви знам, нито ме интересувате и между другото плащам за вас.

Напълниха ни серкмето

каква е премията за загуба

Отписали сме ги от много години.

"Не ни отписвайте"... Буахахаха... Муахахаха... Че кой ви е записвал изобщо бе...

Българите сме свикни да мързелуваме и да хитруваме на дребно. Но играта ни отдавна е изучена от противниците. И в момента, в който ни натиснат цялата ни дебилна схема се разпада. Футбол, волейбол, баскетбол и т.н.

От какво да не ви описваме от чалготеките ли или? С пияници и чалгари толкова.

И най-важен е не голмайсторът а синът на шефа Михайлов.

Голяма излагация, можеха да ни вкарат поне още три безответни гола. Пълна дезорганизация в защита и в нападение. Бала проваля всички усилия на Хубчев за някава поне отностела сатабилност и напраедък.

Това му беше първия мач след като е треньор от 2 седмици и проблема не е в него а уникално ниската ни подготовка. Хаотична и прекалено много индивидуална игра. Постоянно се откриваха празни пространства за чехите. Личи си колко тренират нашите, определено сме на нивото на Косово и Черна Гора. На светлинни години сме от всички

“Родните национали след загубата: Не ни отписвайте“- няма как да отпишеш някой, ако не си го записал!