17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“Родните национали след загубата: Не ни отписвайте“- няма как да отпишеш някой, ако не си го записал!

Голяма излагация, можеха да ни вкарат поне още три безответни гола. Пълна дезорганизация в защита и в нападение. Бала проваля всички усилия на Хубчев за някава поне отностела сатабилност и напраедък.

И най-важен е не голмайсторът а синът на шефа Михайлов.

От какво да не ви описваме от чалготеките ли или? С пияници и чалгари толкова.

Българите сме свикни да мързелуваме и да хитруваме на дребно. Но играта ни отдавна е изучена от противниците. И в момента, в който ни натиснат цялата ни дебилна схема се разпада. Футбол, волейбол, баскетбол и т.н.

"Не ни отписвайте"... Буахахаха... Муахахаха... Че кой ви е записвал изобщо бе...

Отписали сме ги от много години.

каква е премията за загуба

Напълниха ни серкмето

Отписани сте отдавана. Нито ви знам, нито ме интересувате и между другото плащам за вас.

Малей, тия дано не четат тука, спукаха ги от бъзик.

ПОМИЯРИ ! Долни МЪРШИ ! Бяха като "мухи" без глави! Не минаха центъра след случайния гол на Иса !

прави са хайванчетата все още имат шанс за предпоследното място :-)

Пълни нещастници и срам за България.

Вие сами сте се отписали, защото не играете с ум и сърце.

Мачът с Косово чакаме.....Предният път косоварите ни надиграха и само късмета ни спаси.....Не знам тези уж професионалисти дали го помнят това. С тази игра в защита и физическа подготовка, равния с Косово ще бъде успех и голяяяяяям късмет...

и на загубите се радваме. Ехеее 1:2 а можеше и по-лошо да е.

ВсВ

Как да ви отпишем като изобщо не сме ви писали? Слабаци!!!

"Пичуи", аз от '94 насам не съм ви вписвал, че да ви отписвам сега. П.П Бефесе-то ако не беше личната касичка на перукан, може би щеше да е по-добре положението, знам ли...

в един списък на отбори,които следващите години няма да гледам

Българското корумпирано- мафиотско първенство не го гледам от години, скоро ще спра да гледам и националите с такава грозна игра.

Добре, че в отбора имаше едно турче от Делиормана та да отбележим гол.

Какви профисионалисти са нашите. Те въобще някога тренирали ли са пасове, диагонални пасове, разигравания аа уу. Аз видях само индивидуална игра. Който хване топката от нашите и тръгва напред без ясна представа какво ще правят. Личи си каква е подготовката им...

Това му беше първия мач след като е треньор от 2 седмици и проблема не е в него а уникално ниската ни подготовка. Хаотична и прекалено много индивидуална игра. Постоянно се откриваха празни пространства за чехите. Личи си колко тренират нашите, определено сме на нивото на Косово и Черна Гора. На светлинни години сме от всички

От къде да не ви отписват, бе? От чалготеките и тату студията, ли? Я си вижте на запис и двата гола, които получихте. Нямате базови познания, как се покрива съперников нападател в защита. Нито персонално, нито зона. Чехите ви правеха "смешни" по всяка точка на терена и само късметът ви покри да не си тръгнете с пълна кошница. Само през последните 10 минути проиграха 5 чисти положения.

Аз ,лична аз , се съмнявам, че играхме с 11 футболиста. С 11 егн-та ще се съглася, спортиста да, но не и футболиста. Вярно е, че заради Красимир Балъков гледах мача, но си беше поредната излагация. Не съм съгласен да ги им пазим психиката - за кога да ги чакаме? Като станат на 40 ли? Всеки да си знае грешките. Поддържаме сумати безработни егн-та ББ,СС,ЦЦ, президенти, депутати,министри, евродепутати и еврокомисари! Тези 11 за нищо не стават. ВРАТАРЯТ СТОИ НА ГОЛ ЛИНИЯТА, ЗАЩИТАТА СЕ ДВИЖИ КАТО АРТИСТИ ИЗЛИЗАЩИ НА БИС, СРЕДНАТА ЛИНИЯ ТРУДНО МИСЛИ, А НАПАДЕНИЕТО МИСЛИ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ. АПРОПО Иса вкара готин гол и не знам, как не разбират, че хубавите неща стават след доста труд, а случайностите могат да ти донесат печалба само в тотото!

сложих 10 лева на Чехия. Ше сложим 10 лева и на Косово. Ти, фен, не ходи на стадиона, ако не си мазохис.....

Провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават...

Ако Балъков беше влязъл нашите щяха да са по-добри.Такива некадърници не съм виждал.Минаха два пъти центъра.Чехите можеха да вкарат десет гола,просто имахме късмет.Андора, Лихтенщайн и Сан Марино са по-добри от нашите чалгаджии.