17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко пак е корупция , Роналдо една купа повече от Меси за миналата година , с националния отбор . Той е реалниия победител !

защо толкова ви е яд че има един футболист който е най-добър.... ДА, има и други и са много добри, но малкото човече Меси е още по-добър.... какво толкова си кривите душите и не кажете истината че просто Меси е най-добрия.... ИЛИ може би някой като Модрич трябваше да вземе топчето? Модрич може да е всичко друго, НО НЕ Е и никога няма да бъде най-добрия.... Ми то по вашата логика и Божинката трябва да се нареди там да чака защото има хубаво тяло и не е джудже... Най-великите (минали и сегашни) футболни звезди се кланят и признават че Меси е номер 1. А всички които обичате и величаете тези световни футболни звезди не уважавате тяхното мнение.... Значи разбирате повече от тях.... Ами личи ви.

Естествено, че ще отиде на това на което има приз, като и двете са в една вечер в различни градове! Относно чакането в лимузината е било грозно!

Роналдо е Велик фурболист. Изобщо не ми дреме какъв е характерът му. Факт е, че Реал и Барса си разцъкват напоследък златната топка. За мен Роналдо е много по ефективен и в пъти по-постоянен в играта си. Универсален голмайстор без значение колко отбора сменя. Меси няма тази универсалност.

Прав си универсален е. Вкарва по толкова голове, колкото и този, с който си "мери пи.ката". И дава десет пъти повече голови пасове от него. Играе с топката при всяка атака на отбора си. Връща се в защита при всяка противникова. Та, Роналдо ли каза?

Много си тъп.

Гошко, ако Роналдо е по-ефективен от Меси, то ти си... космонавт, сигурно:)))?!? Познах ли:)))??? Чувал ли си за гол плюс пас бре, льольо, че да ми говориш за... ефективност във футбола:)))???

Типичен пример за Нарцисизъм.

Голям футболист е, но като човек ще си остане жалък комплексар!