Коментари - Роналдо тактично изтъкна постижение, с което Меси не може да се похвали | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много важно! И сега е Ювиту, белким и с тях спечели, но много яко се прекара! Никакъв шанс до 5 години Ювиту да вземе купа в Европа.

Манекенката пак се изказва схрахливата, нормално остарява и вече не може да пада за дузпи и файлове така тактично както го правеше досега!!!

Тоя на 40 ще стане и продължава с поведение и приказки на магистрална к. Някои възмъжават рано, някои късно, други изобщо.

Меси го бута целият отбор, а Кристиано обратно дърпа целият отбор, както на клубно ниво, така и на национално. В трудни моменти за отбора и важни мачове Кристиано като истински лидер може да направи обрат, а Меси се крие.

На финала с Португалия, добре че излезе Кристияна, че да може да спечели Португалия, иначе щяха да са нескончаеми ръкомахания и караници...Като излезе, заиграха като отбор и победиха...

Смешник... никога няма да стигне нивото на Меси! Наемник и продажник е Р!!!

Много ми е смешно като се говори за "различни" отбори... Меси е най-великият точно защото е лоялен към един отбор(освен това, че е футболен гений)!

Личи си колко е велик....не че е направил нещо велико освен да рита топка...като е велик защо е 0 с националния...

Меси е страхливец. Знае ,че ако смени отбора всички ще го разберат какъв палячо е и че в барса е велик щот целия отбор играе за него.

Лоялен е за кинти не за друго.

Меси е велик .