17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луческо може да е водил Динамо, но е рапидист а не динамовист.

Аман от светила!

Светило или кандило ,както се казваше в една песен - все тая , брат !

Всичките ни съседи играят футбол, ние играем "на селска топка". 4тите в света разбиха и унищожиха футбола у нас.

Лудогонец върви центроустремително надолу, треньорите не са виновни, играчите-чужденци се заразяват от "българския тарикатски синдром" да дават вид, че тичат и играят...

тоя е пичага

Тоя на 74 год...ши вижда ли топката дей

Ох, бе неграмотковци, не помня да съм се раждал с цял тим от Разград, що му викате "роден"??? Абе, една секунда замисляне е нужна, може даже такива като Вас да се сапикясат.

Най-успешния треньор у нас е Димитър Пенев. 4-ти в света на световно първенство. Луческо няма такива постижения.

Много е млад.Само на 74.Браво бе.А може да бъде избран 90 годишен, ако има все още жив някой.

Румънско светило в професията поема Лудогорец? Лудугорец беше най-силен по времето когато имаше български треньори,като се почне от Петев,мине се през сегашният треньор и за вършим с Дерменджиев.Тогава футболният клуб постигна най-големи успехи и на международната сцена. След това обаче,започна ерата на "светилата" на световният футбол и дойдоха треньори от Португалия и Бразилия набедени че са добри и в резултат натова Лудугорец отиде на дъното в международните мачове.Единствено олекнаха джобовете на собствениците на клуба.

На оня гелосан комсомолец и Моуриньо да му докарат, все тая ....

Каквото се е чуло е ставало.Дано не стане това и да върнат Херо.

Нашите вифаджии стават политици, затова ще наемаме треньори от чужбина. Утре и министри и депутати ще търсим от чужбина.

Поредното мюре в "звездната корона" на ония двамата

Този дано не умре край терена!

Най-голямото име на клубен треньор работил у нас е на Любко Петрович - печелил е КЕШ. После е Пауло Артуори - печелил междуконтиненталната купа и копа Либертадорис. И чак след тях се Лучески

И Михай Стойкица - печелил е КЕШ със Стяуа.

Чудя се дали са му чисти парите на Домузчиев.

добре, де, защо са ни треньори от чужбина, има НСА, където обучават стотици висококвалифицирани треньори по футбол, те в чужбина ли отиват?

Измислен отбор от измислен град! В група го чака! Ами, че тоя мамалигар е набор на Любко! За какъв чеп ви е тоя пенсионер! Пропадането на недоразумението лудогорец е неминуемо! Анадъмну?

Иди се виж в огледалото,със сигурност се е образувала пяна в и около мръсната си уста. Зависта поражда омраза,а с омраза никой нормален човек не може да мисли трезво и да живее пълноценно. Ти си живият приме на пропаднал човек,вследствие на омразата.Има добри специалисти,добре е да ги посетиш.

След като ЦСКА умря ти вече от кой отбор си ?

Така както е неминуемо,девет години ви мачка и печели титлите,дочака погребението на ЦСКА,сега чака още едно на отбор със същата абревиатура.За него говорят в Европа и пак там припознават футбола на България.Недоразумението носи точки и качва коефициента на страната ни и благодарение на участието му в евротурнирите се разпределят милиони на всички отбори включително и на твоето измислено цска-София. Но нищо де ти чакай и се оглеждай за ново припознаване .Анадъмну ?

На Домус Гела трябв да му е ясно, че няма как отборчето от наемници непрекъснато да жъне успехи ! В един момент енергия, емоция, мераци ... се изчерпват.

Хайде започна се със спекулаците

Браво на великия бизнесмен и работодател !.. Каква прозорливост, каква решителност !.. Но...всичко е временно !!

един работодател е толкова голЕм колкото са големи заплатите на работниците му.