Коментари - Русия на Олимпиадата - без национални символи и със сериозен съветски почерк | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и спортният им министър Мутко, пръв приятел на Путин, призна че Русия имат “огромен проблем с допинга”. Да, не призна намесата на ФСБ в скандала (очаквано) но призна че най-малко властите са си затваряли очите за нарушения. При всеки случай призна че властите не си вършат работата и че заслужават наказание..

Ако съм руснак спечелил първо място ще сляза без всякакви предупреждения от почетната стълбичка при започване на "химна" на Чайковски - нищо против композитора .

Страната на лъжите!

Крим е руски! Газът за германия също е руски!

Все едно, че за западняците няма теми табу. Някой ако каже, че е против хомосексуализма или протов блек лайф метърс и ще го направят на нищо. Така че те и останалите са имплицитно инструктирани да внимават какво говорят.

Отново се налагат. Опита да се унижи Русия е предварително обречен на провал. Нито руснаците са единствените, които взимат хапове, нито са най големите допингари. По интересно е къде сме ние в спорта. Пак плачем на чужди гробища. Русия най вероятно пак ще е в тройката с най много медали, въпросът е България на кое място ще бъде и защо я докарахме до тук

Къде е сега основният свидетел Григорий Родченков? Избяга от родината си, извърши предателство към колегите, дали взе 30 сребърника или не, но го няма и никой не го е чувал и виждал, също като Скрипалите. Русия ще премине и през тази гадна провокация с допълнителна мотивация.

Никаква провокация няма, сами си признаха - и атлети и министри - за прегрешенията. Ако искат са си се състезават допингирани в Казан - прав им път. Никой не иска колхозниците в цивилизования свят.

Без национални символи...Диваците са си диваци...

Тва никаква олимпиада не е вече...

Олимпиадите днес имат много малко с спорта !!! Всичко е бизнес с много пари !! И ,,Батето,, Славков стана ,,жертва,, с този бизнес !!! Допинг взимат всички а има наши и други !! А РУСИЯ е велика стрна , ако не беше РУСИЯ днес няма да гласувате за Слави и Бойко , а вероятно за Ердоган !!!

Не разбрах автора какво го мъчи съветският метод?

Свине алкохолици ще грухтят в Токио.

Тъпи, прости и комплексирани е тва са руснаците. По всякакъв начин се мъчат да блеснат, но пак не им се получава! Това е аграрна държава, пълна с колхозници алкохолици. Ано не са другите държави та колхозниците да краднат некоя технология и да я разчоплят и да я представят за тяхна друго немогат.

Тя не е и аграрна и внася доста земеделски продукти. За разлика от нея обаче, например малка Нидерландия е четвъртия най-голям износител на земеделски продукти в СВЕТА!!!

англосаксия и слугинаж се страхуват от символика на Русия . да не говорим за наркозависими "атлети" от англосаксония и еуропа- те се страхуват от всеки Руски спортист .

Няма такава държава.

Инструктаж как да отговарят на въпроси... "Да живее" СССР2.

Това вече НЕ Е олимпиада !

Аз съм Павел педераса, вечният педал, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: , и резаци и манафи блазе педала като мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе падала като мен. По "Търговска", и по "Царя", даже по "Леге" всяка вечер се разхождам, все съм си добре. Срещам Пенчо, Ганчо, Цанчо, Ценко, Радо и Стефанчо и още петдесет и два. Ех, да си като мен ти млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Един кани ме на кино, други - у дома, трети вика: "Ела с мене, днеска аз съм сам!" Аз се чудя и се мая, де ще му излезе краят, че тръгнах пак подир един. Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Той се казва Марианчо, хубав пич ерген, откак видях, братко, простих се с ума. Той манафче си е, братко, туй ти казвам аз накратко, но здраво наеба ме той мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педераса като мен.

Руснаците са под човеци.. долна категория

рязан боклукМарш в Анадола монголски циганино

Е той ако иде в Анадола ще е.е рускини пълно е :) :)

разбра това мингвнин монголски

Не сте първият, който го казва. Изпреварили са ви. Още през 20-те години (ще станат скоро 100 г.) един издаде книга на тази тема. "Моята какво беше там ..." Сега парче от черепа му с дупка в него се съхранява в държавния архив на Русия. В малка кутийка, застлана с мек плат. Няколко пъти са го показвали. А да, и ченето му е там. За да не стане грешка, че са негови.

Да не ама се оказа женски :) :) И от тогава вече не го дават за изследвания хахах Абе младеж вземи малко влез в 21 век. Гледам те че под всяка статия или заработваш или си безработен. И в двата случая вземи чети ще ти помогне и в работата и в живота. Успех!

Аз не виждам нищо лошо. Хората казват това, което трябва да казват-че политика не трябва да се меси в спорта. А МОК точно това прави. Утре ще купи някой от нашите и той ще излая същото за българските спортисти. И кво? На честна дума?

След победата край Сталинград над немците руските войници не са дали тест за допинг и ООН присъжда служебна победа за Вермахта

Опит за оригиналничене? Слабо Седларов.

Перфектен коментар, "сашо"! Напълно в стил на грозната съвременната еврогейска действителност!

Понеже са резняци Праскат кючеци и хвърлят гюбеци. Марш в Анадола

След инстуктаж от лубянка съвеЦкити нарко спортисти паехали ?

Цензуракис тъп Говняшко о о .....

Етнически немци от Русия молят Меркел да им асфалтира поне една улица в селото. Иначе харчат милиарди за спортен престиж. Егати и кочината е Русия. До тях сме дори почти нормална държава.

Афроамериканските фекалии резняко татарски

Жалка нация

Но поне са нация, за разлика от краварската сбирщина наречена САЩ.

че спортистите предварително са инструктирани какво точно да говорят и че нямат право да изразяват собственото си мнение и да казват каквото мислят е достатъчен за да разберете какъв е животът в Русия в момента. щом публична фигура изпратена на олимпийски игри,човек спортист заслужил с постиженията си да участва в най-голямото спортно събитие, бива предварително инструктиран че не трябва да изразяват собственото си мнение а само мнението на партията.......

Какъв е живота в Русия?

Калпав

Да очакваме бегълци искащи японско гражданство. Може и да им дадат, по политически причини, защото за японците ссср е врагът с който все още не са подписали, и няма и да подпишат защото империята ссср вече я няма.

То, че всичките ползват допинг - ползват го. Номера е да не те заловят... а тия, сами се закопаха, от глупост.

Един продажник и предател ги издаде.