Коментари - Русия на Олимпиадата - без национални символи и със сериозен съветски почерк | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То, че всичките ползват допинг - ползват го. Номера е да не те заловят... а тия, сами се закопаха, от глупост.

че спортистите предварително са инструктирани какво точно да говорят и че нямат право да изразяват собственото си мнение и да казват каквото мислят е достатъчен за да разберете какъв е животът в Русия в момента. щом публична фигура изпратена на олимпийски игри,човек спортист заслужил с постиженията си да участва в най-голямото спортно събитие, бива предварително инструктиран че не трябва да изразяват собственото си мнение а само мнението на партията.......

Жалка нация

Но поне са нация, за разлика от краварската сбирщина наречена САЩ.

Един продажник и предател ги издаде.

Етнически немци от Русия молят Меркел да им асфалтира поне една улица в селото. Иначе харчат милиарди за спортен престиж. Егати и кочината е Русия. До тях сме дори почти нормална държава.

Афроамериканските фекалии резняко татарски

След инстуктаж от лубянка съвеЦкити нарко спортисти паехали ?

Понеже са резняци Праскат кючеци и хвърлят гюбеци. Марш в Анадола

Цензуракис тъп Говняшко о о .....

След победата край Сталинград над немците руските войници не са дали тест за допинг и ООН присъжда служебна победа за Вермахта

Какъв е живота в Русия?

Аз не виждам нищо лошо. Хората казват това, което трябва да казват-че политика не трябва да се меси в спорта. А МОК точно това прави. Утре ще купи някой от нашите и той ще излая същото за българските спортисти. И кво? На честна дума?

Руснаците са под човеци.. долна категория

рязан боклукМарш в Анадола монголски циганино

Аз съм Павел педераса, вечният педал, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: , и резаци и манафи блазе педала като мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе падала като мен. По "Търговска", и по "Царя", даже по "Леге" всяка вечер се разхождам, все съм си добре. Срещам Пенчо, Ганчо, Цанчо, Ценко, Радо и Стефанчо и още петдесет и два. Ех, да си като мен ти млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Един кани ме на кино, други - у дома, трети вика: "Ела с мене, днеска аз съм сам!" Аз се чудя и се мая, де ще му излезе краят, че тръгнах пак подир един. Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Той се казва Марианчо, хубав пич ерген, откак видях, братко, простих се с ума. Той манафче си е, братко, туй ти казвам аз накратко, но здраво наеба ме той мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педераса като мен.

Калпав

Това вече НЕ Е олимпиада !

Учи география!!! Дагестан и Чечня не са държави!

Инструктаж как да отговарят на въпроси... "Да живее" СССР2.

Ами питай редактора Сотиров няма ли си чурка да си играе с нея, ами ни занимава с подобни измишльотини. Откъде черпи подобни подробности и кому са нужни? Или сега лижем друг задник - този на янките и им се докарваме, та белким ни позволят по-дълго езикът ни да е наврян там?.... Пък и допингът нито е измислен от руснаците, ниото те са единствени дето го ползват. Че и маса нашенци изгоряха заради него...

Това са държави окупирани от Русия.

Не сте първият, който го казва. Изпреварили са ви. Още през 20-те години (ще станат скоро 100 г.) един издаде книга на тази тема. "Моята какво беше там ..." Сега парче от черепа му с дупка в него се съхранява в държавния архив на Русия. В малка кутийка, застлана с мек плат. Няколко пъти са го показвали. А да, и ченето му е там. За да не стане грешка, че са негови.

Няма такава държава.

Е той ако иде в Анадола ще е.е рускини пълно е :) :)

англосаксия и слугинаж се страхуват от символика на Русия . да не говорим за наркозависими "атлети" от англосаксония и еуропа- те се страхуват от всеки Руски спортист .

Да не ама се оказа женски :) :) И от тогава вече не го дават за изследвания хахах Абе младеж вземи малко влез в 21 век. Гледам те че под всяка статия или заработваш или си безработен. И в двата случая вземи чети ще ти помогне и в работата и в живота. Успех!

Тъпи, прости и комплексирани е тва са руснаците. По всякакъв начин се мъчат да блеснат, но пак не им се получава! Това е аграрна държава, пълна с колхозници алкохолици. Ано не са другите държави та колхозниците да краднат некоя технология и да я разчоплят и да я представят за тяхна друго немогат.

Опит за оригиналничене? Слабо Седларов.

Тя не е и аграрна и внася доста земеделски продукти. За разлика от нея обаче, например малка Нидерландия е четвъртия най-голям износител на земеделски продукти в СВЕТА!!!

Да очакваме бегълци искащи японско гражданство. Може и да им дадат, по политически причини, защото за японците ссср е врагът с който все още не са подписали, и няма и да подпишат защото империята ссср вече я няма.

разбра това мингвнин монголски

Свине алкохолици ще грухтят в Токио.

Не разбрах автора какво го мъчи съветският метод?

Олимпиадите днес имат много малко с спорта !!! Всичко е бизнес с много пари !! И ,,Батето,, Славков стана ,,жертва,, с този бизнес !!! Допинг взимат всички а има наши и други !! А РУСИЯ е велика стрна , ако не беше РУСИЯ днес няма да гласувате за Слави и Бойко , а вероятно за Ердоган !!!

Тва никаква олимпиада не е вече...

Без национални символи...Диваците са си диваци...

Къде е сега основният свидетел Григорий Родченков? Избяга от родината си, извърши предателство към колегите, дали взе 30 сребърника или не, но го няма и никой не го е чувал и виждал, също като Скрипалите. Русия ще премине и през тази гадна провокация с допълнителна мотивация.

Отново се налагат. Опита да се унижи Русия е предварително обречен на провал. Нито руснаците са единствените, които взимат хапове, нито са най големите допингари. По интересно е къде сме ние в спорта. Пак плачем на чужди гробища. Русия най вероятно пак ще е в тройката с най много медали, въпросът е България на кое място ще бъде и защо я докарахме до тук

Все едно, че за западняците няма теми табу. Някой ако каже, че е против хомосексуализма или протов блек лайф метърс и ще го направят на нищо. Така че те и останалите са имплицитно инструктирани да внимават какво говорят.

Страната на лъжите!

Крим е руски! Газът за германия също е руски!

Ако съм руснак спечелил първо място ще сляза без всякакви предупреждения от почетната стълбичка при започване на "химна" на Чайковски - нищо против композитора .

Дори и спортният им министър Мутко, пръв приятел на Путин, призна че Русия имат “огромен проблем с допинга”. Да, не призна намесата на ФСБ в скандала (очаквано) но призна че най-малко властите са си затваряли очите за нарушения. При всеки случай призна че властите не си вършат работата и че заслужават наказание..

Никаква провокация няма, сами си признаха - и атлети и министри - за прегрешенията. Ако искат са си се състезават допингирани в Казан - прав им път. Никой не иска колхозниците в цивилизования свят.

Перфектен коментар, "сашо"! Напълно в стил на грозната съвременната еврогейска действителност!