Русия няма да обжалва двегодишното си допинг наказание

Страната има забрана за участие на предстоящите олимпийски игри в Токио и Пекин

Обратно в новината

Коментари - Русия няма да обжалва двегодишното си допинг наказание | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Snyder moje da me pobedi,samo ako ne sam na olimpiadata v Tokio!

Пак се осраха. Видяхме ватника в неделя как блъсна и събори финландеца, след като остана втори бляда гнусен.

Но католицизма движи прогреса. Дай пример за успяла, богата православна държава.

Православие... Има Господ! Амин!

А УСАгимностичките са като горили! Те препарати не вземат, пият само минерална ... и миришат чесън за бодрост ли? Повечето вземат медикаменти с лекарско предписание.

А оня, хивропеецът, дето ще ходи у Москаля адвокат ли е, съдия ли е , та да го включат в процеса срещу Валния? Всеки крадец и мошеник там става ,,опозиционен политик,, - света водица ненапита.

Олимпиада в Токио тая година няма да има, все по очевидно е това. Даже се очаква самите японци да се откажат. Догодина по това време в Китай?! Едва ли нещата ще бъдат нормални и тогава покрай тоя вирус.... И защо при това положение руснаците да се хабят да обжалват?

Пука й на Русия за санкциите и допинг наказанията на разни джендъри и либерастки отрепки...хахаха В безсилието си какво ли не раждат болните им мозъци ?!

пРосия НЯМА право на глас - когато говорят големите - САЩ и ЕС , тя ще стои с наведена глава !!! Когато САЩ и ЕС стоят седнали, пРсоия права ще стои до масата докато и кажат че има право да седне! Крайно време е всичко това да го запомни пРосия !!!

Сороски задник ?!

To остана и да обжалва...

Ушанките пак ли ще развяват някоя покривка или перде вместо знаме - хахахаааа......никой не е бил унижаван така като ватнеците - хахахахахаааа

Пеееее....рас !

Ама мога да набутам моя рязания в руската пут*а на майка ти .... Даебамайкавикрастава в устатадаеба!!!

Гълтай спермата и не бълбукай да не разсейваш анадолците докато се изреждат на майка ти !

От ,,световен политически лъжец,, ..като теб!

Не само че не напусна Германия, не разпусна НАТОто, а го и разширяваш. Чакаш извънземните да те озаптят ли ...Дедо Рони??

Никой досега не се беше осирал като Рашка-говняшка. Да издигнеш допинга в ранг на държавна политика в спорта, това само те го могат. Даже и специалните служби включиха. Всичко за победата - като на война е в техния спорт.

Това Русия, какво беше?

Една провинция на Китай.

Не е провинция, а е автономна област.

чак па и автономна...

Не е на Китай, а е на Корея, обаче не мога да си спомня на Северна ли беше или на Южна.

На дребното кремльовско фаше Наздраве :)

За пРоссия И лично за путкин Аре писта

Какъв хуй те боли,бе? Ти си хермафродит.

Ела да провериш, но да не ти изпадат зъбите от удар на рязаният боздуган .... Като на малко котенце главата - трудно ще ти се събере в устата ....

Запознат си със свирките, падал разпорен !

„Какво мога да направя за хора, които обожават всичко ново, дори когато то е насочено срещу най-дълбоките им убеждения, или за неискрения корумпиран печат и за нелепото стадо, което вижда красота или поезия в нещо, което по същество е не повече от отчаян страстен призив към убийство?“ Луис Бунюел.

когато ти е......

Най-добре гномът с двореца да им направи собствена олимпиада за орките си - както си правят имитации на френски сирена, имитации на италиански вина и имитации на немски коли. Само боярщника си е техен патент!

Няма и смисъл. Педалите няма да си променят политическото решение !

Всъщност олимпийските игри в Токио са на път да се провалят, а и тези в Пекин са под съмнение, така че реално руснаците не губят (почти) нищо! Вероятно и затова не са обжалвали!

Престиж губят, а те най-много на това държат. Но се оакаха непристойно и публично.

На всички по света е ясно, че решението беше политическо. Отвращението към западните атлантически "ценности" няма да се промени с обжалване !