17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който развява флага си на бойното поле в чужда държава - няма право да го развява на спортни мероприятия. Ако искате да сте част от цивилизования свят - дръжте се като цивилизовани хора !

Каквото и да си говорим това не е в името на спорта и мира! В момента #1 в световния тенис е руснак. Някой от т.н. “Олимпийски” комитет попита ли какво мислят за тази война останалите руски спортисти? Не! Тръмп защити Путин …защо Конгреса на САЩ не го “изхвърли” от политиката и защо не му наложи банкови санкции! Цялата тази мръсотия мирише страшно много и от владенията на Путин и от дерибейте на световните спортни организации!

С нахлуването на Русия, Украйна е лишена от възможността да изпраща спортисти и футболисти във всички спортове! Как така от страната агресор ще продължават да лишават независимата европейска държава от участие, а и от спорт въобще, без агресорът да бъде лишен поне от участие на международни състезания, като в родината си ще могат да си спортуват, за разлика от хората в Украйна.

А, да умират деца, да няма бремени жени къде да родят нормално и да се приберат у дома за да се радват на децата си , НОРМАЛНО ЛИ Е ? Да си направят футболна лига със Северна Корея, Венецуела и Беларус. Ако не е Русия шампион Путин може да ги заплаши с ядрения бутон. Та най- добър футболен отбор имаха , когато 10 играча от Динамо Киев и Десаев от Спартак Москва беше на вратата, тогава бяха хубави Украинците.

След като толкова години си го избирате сега ще си му носите последствията и вие, или искате само привилегиите без отговорностите?

Съгласен съм че губи руския спорта и спортистите и е несправедливо за тях.Но пък се надявам да разберат че това се прави тъй като всяко действие има последствия.за всички.и то много по тежки-хора умират,животи се разбиват...Дано заобичате Путин повече.

Слава Украины! Путин Хуйло! Русский корабль, иди нахуй!

ОБЖАЛВАЙТЕ ПРЕД НА МАЙ.... ВИ КИРЛИМАТА ПУТИНСКА ПУ.....А, НЕЩАСТНИ БЛЯДОВЕ, ЩЕ ви ИЗХЛЪРЛЯТ ОТ ВСЯКЪДЕ БЕ КОМУНСЕТА ПРОСТИ, ТА ПЪРВА ЩЕ ЯДЕТЕ ГОЛЕМИЯТ УЙ!!!!!!

Смерт на Пут Кин и Лукав Шенко !

Руската федерация се превърна в парии..дружи с пробити държави и лидери.

Според кое международно право ще обжалват? Според това, което самите те потъпкаха?

Ами да, дискриминация е. Вкарването в затвора и налагането на наказания също е дискриминация. След като нахлуваш в независима държава без обективна причина, ми няма как да очакваш да не те дискриминират. Сега като ги изключат и от SWIFT и ще разберат къде зимували раците. Мислеха се за незаменими, е сега ще разберат, че не са... по трудния начин...

Добре че си ти умника, да раздаваш акъл и да се чудиш защо не те слушат. В Украйна има и гражданска война, ама това е висш пилотаж за мозъчетата във фейса.

Къде видя гражданска война. Прогонват руските войници дори в рускоговорящите райони. Рашистите бомбандират рускоговорящи райони.

"Международното право" отдавна е компрометирано, нещо като нашия Гешев, който е на власт на него ще се кланя. Вън политиката от спорта! Споменавате Хитлер, ама имаше олимпиада в Берлин по негово време.

Късно е, да сте мислили. Имахте 20 години да го свалите тоя травестит от власт - сега сърбайте!

И защо да го "свалят"? За да стане военен преврат и тогава ще се криеш и ти в мазето при компотите на баба си.

Нахлуването в Ирак беше хуманно, в Сирия беше хуманно, в Палестина беше хуманно. В Украйна не е. Двоен стандарт, ама кой да го разбере.

На кой говориш? Единственото, което казваш е, че трябва да си затваряме очите за случващото се в Украйна. Айде бегай!

Никой не смее да наказва САЩ, дупелизци на всякъде. Виж, Украйна, Русия, те са второ качество, може да си избиват комплексите срещу тях.

Путин в момента избива цял народ, а се позовава на международното право. Позорът за Русия ще тегне векове наред!

Да наложат санкции и те. Да спрат руския въздух с който се пълнят топките.

Като този на САЩ ли във Виетнам? Дали е позор или "умиротворителна акция", все едни и същи държат аршина и решават. Едно е ясно, запада съвсем се ояде и капитулира пред САЩ. Какво им пречи спорта, единственият останал честен двубой между държавите.

Дори и там отдавна няма честност - "спортисти", които са астматици, с дефицит на вниманието, със сърдечни операции, със загниващи кости и т.н. печелят едно след друго първи места. Израел от години играе в Европа, но никога не е ваден от каквото и да било състезание, какво пък остава за цяла спортна дисциплина или въобще от спорта.

Той и Хитлер си е мислел,че го дискриминират, до като разбере, че е просто игнориран. Руснаците не разбраха,,че ще бъдат само игнорирани . Нищо повече.