17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То спорта по принцип върви към наднационалност и така и трябва. Излизат там некакви, лапали са с години пари да се подготвят уж, пари от данъците ни. Някои от тях нямат нищо общо нито с българите , нито с България, освен по хартия. След това, кой веял флага, кой на веял и дай пак пари за догодина. За какво ни е това?

На Фелпс и сега да му вземат проба пак ще му покаже...Важно беше той да бъде най великия....

Е ква стана тя, те само руснаците ползват допинг, а останалите ядат само марули, само простотии, всички се допингират, има много доказани случаи на американски, английски и т.н. Спортисти, но за тях никой не споменава, аршина за всички трябва да е еднакъв.

За първи път им е и не знаят, че допингът бил забранен. Както Шарапова, така и всички други са шмекери и лекинко ги пуснаха да почакат да се поизчистят, защото рано или късно все някой с допинг ще пукне на спортно събитие и цялата публика ще гледа с отворена уста. Така, че е по- добре да не се правят на герои, каквито никога не са били спортистите.

Русия, леко полеко завзема влияние, след Персийския залив и Африка ще дойде ред и на спорта.

а че астматици тичат,и болни негърки печелят е назад,и че глупави чистачки трошят стъкленици със проби нса олимпийци от африка състезаващи се за сащ е нищо,важното е ПОБЕДИТЕЛИТЕ ДА НЕ УЧАСТВАТ

Пак ми намирисва на заговор на Запада срещу Русия. А тя е толкова чиста и непорочна като момина сълза. Широката руска душа е необятна, само да не и попаднеш в лапите. Тогава става интересно. Питайте "братския" сирийски народ.

Тц,тц... дори и с официално разрешение да вземат допинг американците бая се зорят за да победят руснаците, е , те затова ВАДА-та взе генерално решение да отреже руските спортисти, нищо че чистачката във ВАДА-та унищожи всички неунищожими контролни проби, не на руските, а на американските спортисти... а щом една чистачка е способна на такива подвизи какво ли пък могат шефовете на тази организация;)

Абе важното е норвежките асматици да участват...